360° VP:: 4-izbový byt, NOVOSTAVBA, BA IV. Devín, Lomnická ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS DOMU:
Ponúkame na predaj krásny slnečný 4-izbový byt o rozlohe 95 m2 a cca. 60 m2 terasy a predzáhradky. Byty sú súčasťou dvojdomu, alebo trojdomu v uzavretom areáli vo výbornej lokalite Bratislava IV. Devín na ulici Nová Lomnická. Vchod do areálu a do garáží je cez automatické brány na diaľkové ovládanie.
Prízemie bytu pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej priestrannej obývačky s východom na terasu, kuchyne s komorou, samostatným WC a odkladacím priestorom.
Na poschodí bytu sa nachádzajú tri samostatné izby, kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom.
Ku každému bytu prislúcha veľká pivnica v suteréne domu a dve garážové státia. Každý byt má samostatné meranie elektriky, vody a plynu. Každý byt má samostatný kondenzačný kotol, alarm a krb.

STAV DOMU:
Byty sú pripravené v štádiu úplného dokončenia vrátane zariaďovacích predmetov (bez kuchynskej linky): šesťkomorové plastové okná s izolačným dvojsklom, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, kúpeľňa so sanitou, sprchovacím kútom. Bytu majú vlastné kúrenie - radiátory s kombináciou podlahového kúrenia, vlastný ohrev vody, alarm, upravenú predzáhradku s terasou. V každom byte v obývačke sa nachádza krb. Na spoločnom priestranstve bude vytvorený spoločný gril pre všetkých vlastníkov. Celý objekt je uzavretý elektrickou bránou s videovrátnikom v každom dome.
Dom je murovaný (tehla 300 mm) a zateplený (15 cm polystyrén EPS F), strešná krytina Bramac. Murovaný komín Schiedel+krbové kachle MALDORA. Plynový kondenzačný kotol PROTHERM s prípravou TÚV v zásobníkovom 120 l ohrievači. V izbách sú doskové radiátory, v kúpeľni rebríkový radiátor a v obývacej izbe podlahový konvektor.

BYT A: 239.900,- eur - predaný
BYT B: 240.000,- eur - predaný

Predaj domov v trojdome
BYT C: 239.900,- eur
BYT D: 239.900,- eur
BYT E: 240.000,- eur - predaný

LOKALITA:
Domy sa nachádzajú v tichej lokalite na začiatku Devína. V blízkosti kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, cyklodráhy.

Podobné realitné ponuky