360° VP:: 4-izb. byt, novostavba, BA III. Vajnory, ul. Široká

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na predaj pekný veľkometrážny 4-izb. byt-novostavba, BA III. Vajnory, ulica Široká, 107m2, 3/3posch. tehla, 2x balkón bez výťahu.
Byt orientovaný na východ a západ, izby orientované na západ sú vybavené klimatizáciou. Dispozícia bytu je komfortne premyslená, vstupná chodba, nepriechodné izby, obývacia izba prepojená s kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, 2x umývadlo, samostatné WC s umývadlom. Technický kút na práčku a sušičku. Súčasťou bytu je aj murovaná pivnica na prízemí domu cca 3m2.

STAV BYTU:
Byt je priestranný, vzdušný a svetlý. Vstupné dvere sú bezpečnostné, v chodbe a v spálňach sa nachádza vstavaný šatník, v rodičovskej spálni balkón, obývacia izba je prepojená s kuchyňou, ktorá je vybavená kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi, z kuchyne je vstup na ďalší balkón. Laminátové podlahy a dlažba, plastové okná so žalúziami. Vykurovanie je prostredníctvom kotolne, každý vchod má svoj vlastný kotol, nízke náklady na kúrenie a ohrev teplej úžitkovej vody. Parkovanie pred domom, alebo možnosť prenajatia garážového státia, pripadne kúpa. Pri bytovom dome sa nachádzajú dve detské ihriská.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite Vajnor, v okolí sú rodinné domy, detské ihriská. Vajnory majú výbornú občiansku vybavenosť: škola, škôlka, obchody, reštaurácie. Dostupnosť MHD. Približne 1 km je nájazd na BA-obchvat a taktiež nájazd na D1.

Podobné realitné ponuky