Na predaj 4 izbový byt s garážou Vajnory, vlastné kúrenie, tichá ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL PARTNERS ponúka na predaj 4 izbový byt s veľkou loggiou, vlastným kúrením a garážou na ul. Pri struhe, Bratislava – Vajnory. Nachádza na 2/2 poschodí tehlového domu s iba 6 bytmi, situovaného v tichej, slepej uličke obce Vajnory, s výhľadom na Karpaty.

Stav a dispozičné riešenie

Byt s výmerou 82m2 pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne s komorou, haly, 3 nepriechodných izieb, kúpeľne s vaňou a samostatného WC s umývadlom. K bytu prináleží aj loggia cca. 7m2, prístupná z obývacej izby a spálne, a murovaná pivnica 6,7m2.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Má nové plastové okná, vonkajšie rolety, bezpečnostné vchodové dvere, plávajúce podlahy, zrekonštruovanú kúpeľňu. Byt bol nedávno vymaľovaný.
Byt má vlastné plynové kúrenie a ohrev vody, čo zabezpečuje nízke náklady na energie. Celkové mesačné náklady na byt predstavujú iba cca. 170,-EUR/3os.

Orientácia bytu je na JV (obývacia izba, spálňa) a SZ (hala, kuchyňa, izba).

K bytu prináleží aj samostatná garáž priamo pod bytovým domom (doplatok 10.000,-Eur).

Bytový dom má zrekonštruovaný vchod, strechu, vonkajšiu fasádu a je zateplený (2011).

Lokalita a okolie
Bytový dom je situovaný v tichej a kľudnej okrajovej časti Vajnor, v príjemnom prostredí s dostatkom zelene. V okolí bytového domu sa nachádzajú rodinné domy so záhradami a pole.
Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - potraviny Terno, domáce potreby, železiarstvo, drogéria, večierky, obecný úrad, 2 Základné školy (1 cirkevná), škôlka, pošta, parky, reštaurácie, vinárne, pizzerie, novovybudované zdravotné stredisko a ďalšie. Dobrá dostupnosť do centra mesta viacerými spojmi MHD, najbližšia zastávka je od domu cca. 150m.

Podobné realitné ponuky