Na predaj 4 izbový byt s garážou Vajnory, vlastné kúrenie, tichá ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestranný 4 izbový byt s veľkou loggiou a vlastnou garážou, ul. Pri struhe, Bratislava – Vajnory. Byt s celkovou výmerou 82m2 sa nachádza na 2/2 poschodí tehlového bytového domu, situovaného v tichej, slepej uličke obce Vajnory, s výhľadom na Karpaty.

Stav a dispozičné riešenie
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne s komorou, haly, 3 nepriechodných izieb, kúpeľne s vaňou a samostatného WC s umývadlom. K bytu prináleží aj loggia cca. 7m2, prístupná z obývacej izby a spálne, a murovaná pivnica 6,7m2.
Byt prešiel rekonštrukciou. Má nové plastové okná, vonkajšie rolety, bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, zrekonštruovanú kúpeľňu. Byt bol nedávno vymaľovaný.
Byt má vlastné plynové kúrenie a ohrev vody, čo zabezpečuje nízke náklady na energie. Celkové mesačné náklady na byt predstavujú cca. 170,-EUR/3os.
Orientácia bytu je na JV (obývacia izba, spálňa) a SZ (hala, kuchyňa, izba).
V cene bytu je zahrnutá aj samostatná, elektricky ovládaná garáž pod bytovým domom.

Bytový dom bol nedávno zateplený (2011) a má zrekonštruovaný vchod. V celom dome je iba 6 bytov.

Lokalita a okolie
Vajnory ponúkajú svojim obyvateľom komfortné a kľudné bývanie, pritom iba na skok od centra Bratislavy. Bytový dom je situovaný v tichej a kľudnej časti Vajnor, v príjemnom prostredí s dostatkom zelene okolo domu. Okolitú zástavbu tvoria rodinné domy.
Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - potraviny Terno, domáce potreby, železiarstvo, drogéria, večierky, obecný úrad, 2 Základné školy (1 cirkevná), škôlka, pošta, parky, reštaurácie, vinárne, pizzerie, novovybudované zdravotné stredisko a ďalšie.

Podobné realitné ponuky