Jedinečný 4-izbový byt v Handlovej

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ste 4-členná rodina, ktorej momentálne bývanie neposkytuje dostatočný priestor? Radi by ste bývali v priestrannejšom a väčšom, no rodinný dom nie je to pravé pre Vás?

Ponúkame Vám byt s murovanou lodžiou o celkovej rozlohe 83m2. Byt sa nachádza na 6. poschodí v 7 poschodovom zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom. Vďaka svojej priestrannosti Vám ponúka dostatočné množstvo priestoru - vlastné izby pre Vaše deti.

Vstup do bytu je chránený novými bezpečnostnými dvermi. Na priestrannej chodbe, ktorú uvidíte ako prvú pri vstupe do bytu, uvidíte aj vymurovanú špajzu, kde si môžete odkladať rôzne kompóty, zaváraniny alebo iné potraviny na ktoré Vám už v kuchyni neostalo miesto. Priestor samozrejme môžete trošku upraviť a využiť napríklad ako šatník.
Ako ste si mohli všimnúť, majitelia byt čiastočne zrekonštruovali - vymenili plávajúce podlahy vo všetkých izbách, okrem spálne. V byte takisto vymenili plastové okná, nové dvere okrem obývačky. Všetky izby sú vkusne vymaľované. Byt má murované bytové jadro, ktoré nevyžaduje ďalšie investície.

Ak by ste sa po obhliadke rozhodli pre kúpu tohto bytu, získate čiastočne zariadený byt, ktorý Vám vďaka svojej orientácii - blízkosť lesa, ponúka možnosť relaxu, športu, príjemných prechádzok s rodinou, či domácimi miláčikmi.

Možná výmena za 3-izbový byt.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Prievidza

REZERVOVANÉ - Predaj, štvorizbový byt Nováky - ZNÍŽE...
Predaj 89.900,- €
REZERVOVANÉ - Predaj, štvorizbový byt Nováky - ZNÍŽE...

Ponúkame na predaj štvorizbový mezonetový byt s rozlohou 135 m2 (s pivnicou) v meste Nováky. Byt je dvojpodlažný, vstupné schodisko vedie na poschodie, kde je vstupná chodba, kúpeľňa s wc...

4-izbový byt 135 m2 Nováky
Predaj, štvorizbový byt Prievidza, Staré Sídlisko - ...
Predaj 175.000,- €
Predaj, štvorizbový byt Prievidza, Staré Sídlisko - ...

Ponúkame predaj na štvorizbový veľkometrážny tehlový byt na Starom sídlisku v Prievidzi. Byt má rozlohu 107 m2 + 45 m2 terasa + 30 m2 pivnica. V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia:...

4-izbový byt 152 m2 Prievidza
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ - Predaj, štvorizbový byt Nováky - ZNÍŽE... 89.900,- € 4-izbový byt 135 m2 Nováky predaj
Predaj, štvorizbový byt Prievidza, Staré Sídlisko - ... 175.000,- € 4-izbový byt 152 m2 Prievidza predaj