5434, 4izb, Košice – Nad jazerom, Ladožská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj 4-izbový byt (košický typ) v osobnom vlastníctve, na ulici Ladožská (Jazero). Byt má výmeru 79m2 + loggia, nachádza sa na 3. poschodí z 9. Orientácia bytu je SZ/JV. Byt prešiel pred 7 rokmi čiastočnou rekonštrukciou: vymenené boli plastové okná, namontované exteriérové žalúzie na všetkých oknách, zasklená loggia, vymenená kuchynská linka, plynový sporák, sanita, interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere. V dvoch izbách je plávajúca podlaha, bytové jadro je pôvodné umakartové, vymenené boli stúpačky. Súčasťou bytu je veľká vstavaná skriňa v spálni. K bytu patrí pivnica. Bytový dom bol v roku 2013 zateplený, spoločné priestory boli upravené, sú udržiavané a nachádza sa v lukratívnej lokalite s výbornou vybavenosťou a dostupnosťou. V blízkosti sa nachádza škola, 3 škôlky, stredná škola - Obchodná akadémia, nákupné centrum, obchody, zastávka električiek, 3 posiľňovne... .
Tento byt je ideálna voľba pre rodinku, ktorá hľadá priestranný byt v príjemnej lokalite.

Cena tejto nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete na našej stránke Impulz Real, s.r.o.
Bližšie informácie a obhliadku tejto nehnuteľnosti, Vám radi sprostredkujeme na telefónnom čísle: Viktória Dohányosová .

Podobné realitné ponuky

Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom
Predaj 179.990,- €
Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom

Potrebujete väčší byt a máte radi pohyb a pobyt v prírode?Možno Vás zaujme naša ponuka na predaj 4 izbového bytu s loggiou, na najzelenšom sídlisku v Košiciach -...

4-izbový byt 80 m2 KE - Nad Jazerom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom 179.990,- € 4-izbový byt 80 m2 KE - Nad Jazerom predaj