Dražba 4-izbového bytu v obci Radzovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Dátum konania dražby: 26.12.2015 o 12:00 hod.
Miesto dražby: Salónik na prízemí, Hotel CLAVIS***, na ulici Jókaiho č. 22, 984 01 Lučenec

Najnižšie podanie: 13.800,- EUR
Minimálne prihodenie: 200,- EUR
Výška dražobnej zábezpeky: 4.000,- EUR

Prvá obhliadka: 9.2.2015 o 10:45 hod.
Druhá obhliadka: 23.2.2015 o 10:45 hod.

Predmet dražby:
Byt č. 4 nachádzajúci sa na prízemí bytovej jednotky so súpisným číslom 85, vchod: 0, v Radzovciach (ďalej len ,,Dom“), postavenej na parcele registra ,,C“ č. 1230/1, spolu so spoluvlastníckym podielom na spoločných častiach a spoločných zariadeniach Domu vo veľkosti 83/514, tak ako je zapísaný v evidencii Okresného úradu Lučenec, katastrálny odbor, na liste vlastníctva č. 894, okres: Lučenec, obec: Radzovce, katastrálne územie: Radzovce, (ďalej spolu s Domom len ako „predmet dražby“).

Opis stavu predmetu dražby:
Štvorizbový byt č. 4 nachádzajúci sa na prízemí v bytovej jednotke súpisné číslo 85, katastrálne územie Radzovce.
Predmetom dražby je byt nachádzajúci sa v obytnom dome, ktorý je súčasťou zástavby v časti obce Rádzovce určenej na bývanie. Bol daný do užívania v roku 1987. Objekt nie je podpivničený. V I. nadzemnom podlaží sa nachádzajú pivnice a technické miestnosti. Ostatné dve nadzemné podlažia sú obytné. Vchod do obytného domu je primerane udržiavaný.
Dispozičné riešenie:
Byt č. 4 pozostáva zo 4 obytných miestností a príslušenstva, ktorým sa chápe 2 x chodba, WC, kuchyňa, komora, kúpeľňa, balkón a pivnica o výmere cca 2,33 m2. Celková podlahová plocha bytu č. 4 vrátane príslušenstva je 84,65 m2 (bez plochy balkóna).

Technicko – konštrukčné riešenie:
V byte boli realizované stavebné úpravy. Okná v byte sú plastové s predokennými žalúziami. Zárubne sú oceľové. Dvere sú dyhované. Podlahy v troch obytných miestnostiach sú plávajúce. V chodbe, v kúpeľni, vo WC a v obývacej izbe je keramická dlažba. V komore je PVC podlaha. V kúpeľni, vo WC a okolo kuchynskej linky sa nachádza keramický obklad stien. Jadro je murované. V kúpeľni sa nachádza vaňa a umývadlo. WC je samostatné so vstupom z chodby s umývadlom. Batérie sú pákové. Kuchynská linka je nová na báze dreva. Drez je nerezový s odkvapkávačom. Šporák je elektrický s keramickou varnou doskou. V chodbe je zabudovaná vstavaná skriňa. Byt je vykurovaný elektrickými konvektormi. Je napojený na verejný rozvod studenej vody. TÚV je pripravované elektrickým zásobníkovým ohrievačom vody.
Predmet dražby sa celkovo nachádza vo veľmi dobrom a udržiavanom stave.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Lučenec