360° VP:: 5-izb. byt - NOVÁ CENA, BA IV. Dlhé Diely, Veternicová ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na predaj tehlový, krásny a luxusný, slnečný 5 izbový byt v lokalite Bratislava IV, Dlhé diely, Veternicová ulica. Byt je orientovaný na juh, východ aj západ, s krásnym výhľadom na kamzík, bratislavský hrad a Rakúsko. Nachádza na 5. poschodí 6 poschodovej 16 ročnej novostavby a má celkovú rozlohu 103m2 vrátane lodžie 2,3m2. Navyše zo spoločnej chodby na poschodí bytu je prístup do dvoch komôr slúžiacich ako pivnica. Byt má dve murované technické jadrá a poskytuje nadštandardné dispozičné riešenie pozostávajúce z predsiene, troch samostatných izieb s dvoma francúzskymi oknami, jednej izby s lodžiou, obývacej izby predelenej s kuchyňou len sadrokartónovou priečkou, ktorá sa dá v prípade potreby nového majiteľa ľahko odstrániť. Jedálenský kút je od obývacej izby oddelený bambusovým paravanom vyrobeným na mieru. V byte sú dve kúpeľne, z ktorých jedna kúpeľňa je spoločná s WC a nachádza sa v nej sprchový kút, zatiaľ čo v druhej, samostatnej kúpeľni sa nachádza vaňa. V byte sa takisto nachádza aj druhé, samostatné WC.

Byt je kúpou voľný. Mesačné náklady predstavujú 260,- €/3 osoby ale každoročne vzniká preplatok. V prípade záujmu je možné k bytu dokúpiť garáž o výmere 16,5m2 s vlastnou elektrickou bránou a samostatným vetraním priamo v suteréne obytného domu v sume 10 000,- EUR. V tomto prípade je teda cena bytu aj s garážou 159 999,-EUR.

STAV BYTU:
Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1998, vchod je na DEK kľúč, výťah. Byt je po kompletnej rekonštrukcii s 8 bodovými bezpečnostnými dverami SHERLOCK, podlahy v izbách sú tvorené originálnymi, bukovými parketami, ale v kuchyni a na chodbách je dlažba s podlahovým kúrením. V byte sú plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, na mieru vyrobená kuchynská linka v Nemecku s moderným lesklým povrchom so spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, elektrická rúra so sklokeramickou varnou doskou, digestor a predprípravou na umývačku riadu ( rozvod vody, odpadu). V byte sú nové interiérové dvere s výplňou z kvalitného, pieskového skla, ktoré prepúšťa svetlo, ale je nepriehľadné, vstavané skrine na mieru typu ROLLDOOR s veľkým odkladacím priestorom a zavedená telefónna aj internetová prípojka, káblová televízia. V cene bytu je kuchynská linka so všetkými spotrebičmi a kúpeľňový nábytok z kvalitných, luxusných materiálov. Ostatný nábytok po dohode s majiteľkou.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza v tesnej blízkosti chránenej prírodnej oblasti Malé Karpaty v pokojnom a tichom prostredí. Slušní susedia, parkovanie v okolí bytového domu, prípadne možnosť dokúpiť garáž. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, v pešej dostupnosti Tesco Express, lekáreň, trafika, základná škola. V okolí sa nachádzajú štyri mestské a dve súkromné materské školy, kostol, zrekonštruované námestie, Billa, predajne, služby a reštaurácie. Priľahlý les je obľúbeným miestom na rodinné prechádzky a športové aktivity. Vynikajúca dostupnosť, MHD zastávka 2 minúty, cesta autom do centra približne 13 minút.

Podobné realitné ponuky