PREDAJ, ZNÍŽENÁ CENA, 6i mezonet, 2 terasy, Karlova Ves *

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkam na predaj priestranný dvojpodlažný 6-izbový byt s dvomi kúpeľňami a dvomi terasami v Karlovej Vsi v kľudnom prostredí s výhľadom na zeleň, pešo 3 minúty od Parku Líščie údolie. Celková podlahová plocha obidvoch podlaží je 238 m2. Terasy orientované na východ majú ďalších 78 m2.
Byt má plastové okná so sieťkami proti hmyzu a vnútornými horizontálnymi hliníkovými žalúziami. Na balkónových dverách (2x) sú rolety s elektrickým pohonom. Interiérové dvere sú drevené, prevažne v kombinácii so sklom. Byt má plynové kúrenie a ohrev teplej vody. Kúrenie je radiátorové doplnené podlahovým v kuchyni a kúpeľniach. Keramická dlažba v kuchyni, kúpeľniach a skladoch. Bukové parkety v izbách. Exkluzívne hruškové parkety v obývačke. Schodisko je obložené drevom.
Obe izby na hornom podlaží sú klimatizované nástennými jednotkami. Bezpečnosť je zabezpečená alarmom. Kuchynská linka obsahuje vstavanú chladničku s mrazničkou, umývačku, mikrovlnku, el. rúru a el. sklokeramickú varnú dosku.
K bytu je možné dokúpiť dve garáže. Nachádzajúce sa na hornej a dolnej príjazdovej ceste k terasovému domu. Každá garáž pre jedno auto má bránu na diaľkové ovládanie, osvetlenie, elektrickú zásuvku, policový regál.
Cena bytu vrátane dvoch garážových státi, pivnice a podielov na pozemku: 399.000,- Eur.


Podobné realitné ponuky