Predáme krásny 5 izbový byt + garáž, Nábělkova ul., Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný veľký 5 izbový byt s garážou na Nábělkovej ulici v Karlovej Vsi. Byt má výmeru 90 m2 + loggia 10 m2 a nachádza sa na 3.p/3 v panelovom dome bez výťahu, ktorý sa v budúcom roku plánuje zatepľovať. K bytu prislúcha aj pivnica cca 2,5 m2 a ďalšia odkladacia miestnosť na poschodí pred bytom. K dispozícii je aj šatník a komora v byte. Byt je orientovaný na 2 svetové strany SV a JZ. Prešiel kompletnou rekonštrukciou: elektrika (meď) 380V, plastové okná, stierky, nové podlahy, nová sanita ( kúpeľňa sa práve dokončuje ), bezpečnostné vchodové dvere, nová klimatizácia. Predáva sa vrátane zariadenia: nová kuchynská linka so spotrebičmi Whirlpool ( elektrická rúra, sklokeramická varná doska, digestor, mikrovlnka + umývačka riadu), 4 x rolldor vo všetkých 4 izbách, policová zostava v šatníku, v komore pri kuchyni a v komore pri vchode do bytu, 3 x nová klimatizácia zn. Daikin ( obývačka + kuchyňa 3,5 kW a 2 x izba á 2,5 kW ). Mesačná náklady na bývanie sú cca 250€ pre 4 osoby. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: blízko škola, škôlka, obchody, lekáreň, zdravotné stredisko, pošta, detské ihriská, dostatok zelene... dobrá dostupnosť na obchvat aj MHD.

K bytu je možné dokúpiť garáž priamo v dome na prízemí v hodnote 13 000 €. Garáž má bezpečnostné dvere a zavedenú elektriku. Keďže sa dom nachádza v slepej ulici, je možné parkovanie aj pred garážou. Uprednostnení budú záujemcovia, ktorí kúpia byt aj s garážou.

Taktiež je možná výmena za novší rodinný dom v Rovinke ( cca 4+1, garáž - nie radová, pozemok aspoň 400 m2 ) v cene bytu + možný doplatok do cca 30.000 EUR. V prípade rýchleho jednania a vážneho záujmu dohoda možná.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Bratislava - Karlova Ves