Veľký tehlový byt s garážou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľký, slnečný 5-izbový tehlový byt s garážou na Lábskej ul.v centre obce Zohor.

Byt sa nachádza na 3.a 4. poschodí . Podlahová plocha bytu je 134 m2 + balkón 9,6 m2 + terasa 40m2 + pivnica 1,4 m2 + garáž 12,7 m2. Balkón a terasa sú orientované do tichého spoločného dvora.
Na spodnom poschodí sa nachádza predsieň so vstavanou skriňou, obývačka s kuchyňou a jedálňou, 2 samostatné izby, kúpeľňa a samostatná toaleta. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi. V spálni je vstavaná skriňa. Na spodnom poschodí je vstup na balkón. Na poschodí sú 2 izby, kúpeľňa s rohovou vaňou a WC, vstup na terasu. V byte je veľa úložného priestoru. Nad horným poschodím sa nachádza odkladací priestor. Byt má vlastné ústredné vykurovanie. Byt je možné kúpiť i bez garáže.
V obci je kompletná občianska vybavenosť, ZŠ, MŚ,multifunkčné ihriská, detské centrum, autobusové a vlakové spojenie. Veľmi dobrá, rýchla dostupnosť do Bratislavy, do 20 minút do centra Bratislavy.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Malacky

ELEGANCIA, DIZAJN & KVALITA: 5-IZBOVÝ BYT SO ZÁHRADOU PRE NÁROČNÝCH
Predaj Cena v RK
ELEGANCIA, DIZAJN & KVALITA: 5-IZBOVÝ BYT SO ZÁHRADOU PRE NÁROČNÝCH

RODINNÝ DOM ALEBO BYT? UŽ SA NEROZHODUJTE A MÔŽTE MAŤ OBOJE V JEDNOM: NOVÝ ZAČIATOK V DOKONALOM DOMOVE - PREDAJ 5-IZBOVEJ MODERNEJ A KVALITNEJ NOVOSTAVBY SO ZÁHRADOU V STUPAVE **...

5 a viac izbový byt 120.12 m2 Stupava