PREDAJ zariadená dvojgarsónka Vinohrady, RAČA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj kompletne zariadená dvojgarsónka v Rači hneď z vinohradmi:

- celková výmera bytu 42,48 m2, kompletná rekonštrukcia obytného domu - kolaudácia 11/2011, kompletne a štýlovo zariadený nábytkom a spotrebičmi (už v cene bytu).

b]Dispozícia: na 6/10 poschodí, lódžia s výmerou 5,6 m2 a pivnica 2,88 m2. Interiér: vstupná časť s kuchynským kútom a obývacou izbou, priestranná kúpelňa + toaleta, spálňa s úložným priestrom. Orientácia na JV. Mesačné náklady LEN 65 EUR!

Vybavenie: kuchynská linka s elektrickým sporákom, chladnička s mrazničkou, pohovka so stolíkom, jedálenský set pre 2 osoby, manželská posteľ, vstavaná skriňa, záhradné posedenie a v kúpeľni práčka.

Lokalita: bytový dom je príjemnom prostredí priamo pod Vinohradmi a Karpatami. Parkovanie bezproblémové pri obytnom dome. V blízkosti električka, autobus, vlaková stanica Vinohrady. Možnosť turistiky, športu a dobrá dostupnosť na ostatné smery.

Prečo využiť spoluprácu s RK Elpamreal?
- neplatíte poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti, hradíme právny servis, spracovanie kúpno-predajnej zmluvy, spracovanie návrhu na Vklad do katastra, poplatky za výpis z Listu vlastníctva a poplatky za podpisy u notára na kúpnych zmluvách. Bezplatne ponúkame služby hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám vyjedná výhodnejšie podmienky platenia Vášho hypotekárneho úveru. Navyše, znalecký posudok v prípade využitia služieb Hypotekárneho poradcu je zadarmo. Vyriešime za Vás kompletný servis pohodlne a bezpečne so zárukou diskrétnosti.

Podobné realitné ponuky - Dvojgarsónka, Bratislava - Rača