Prenájom 1-izbového bytu, Pavla Horova, Bratislava - Devínska Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom pekný kompletne zariadený 1-izbový byt na ulici Pavla Horova v Bratislave, mestská časť Devínska Nová Ves. Rozloha bytu predstavuje 40 m2 . Byt disponuje loggiou. Nachádza sa na 9 poschodí v 12 poschodovom obytnom dome.

Dispozícia bytu pozostáva zo: vstupnej chodby, obývacej izby priechodnej s kuchyňou, čiastočne oddeleným spacím kútom, kúpeľne a toalety. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a prenajíma sa plne zariadený. V kuchyni sa nachádza celkovo vybavená kuchynská linka vrátane elektrospotrebičov (chladnička spojená s mrazničkou, varná kanvica, plynový sporák s elektrickou rúrou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra), barový pult s barovými stoličkami. Obývacia časť disponuje sedacou súpravou, obývacou stenou s Tv prijímačom, konferenčným stolíkom, vstavanou skriňou a pracovným stolíkom so stoličkou. V spacom kúte je manželská posteľ. Kúpeľňa je zariadená rohovou vaňou, kozmetickými poličkami a umývadlom.
Okolie bytového domu poskytuje množstvo zelene, cyklotrasy, kompletnú občiansku vybavenosť: obchody, zdravotné centrum, kaviarne, reštaurácie, fitness centrum
Mesačný prenájom predstavuje 480€ vrátane energií a internetu pre jednu osobu (pre dve osoby 500€).

Zodpovedný maklér: Petra Jurinová, kontakt: , email:


Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky