Prenájom 1-izbového bytu, Hronská, Bratislava - Podunajské Biskupice,

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom pekný a príjemný 1-izbový byt na Hronsej ulici v Bratislave, mestská časť Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na 5p. zo 7p. v dome s výťahom a jeho rozloha je 35m2 + 2,5m2 latková pivnica.

Dispozícia sa skladá zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne a toalety, kuchyne a jednej obytnej izby šikovne rozdelenej pól stenou na dve polovice. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (plastové okná, vymenená kuchynská linka, plávajúce podlahy, dlažba). Súčasťou prenájmu je aj nasledovné zariadenie- kuchynská linka, kombinovaný plynový sporák s elektrickou trúbou, jedálenský stôl so stoličkami, na vstupnej chodbe sa nachádza priestranná vstavaná skriňa, v izbe sa nachádzajú dve postele a policový nábytok, v kúpeľní je k dispozícii práčka.

Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite Podunajských Biskupíc, v okolí je kompletná občianska vybavenosť (obchody, rôzne služby), priamo pred domom zastávka MHD, bezproblémové parkovanie v okolí domu, výborná dostupnosť na mestský a diaľničný obchvat.

Byt je vhodný pre 2 osoby. Cena mesačného nájmu je stanovená na 410€/mesiac vrátane energii, káblovej TV a internetu.
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Michaela Heráková, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti – text a fotky sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava
Prenájom 450,- €/mes.
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava

Ponúkam Vám na prenájom útulný a slnečný zariadený 1-izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v mestskej časti Bratislavy, Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na Podunajskej ulici v bytovom komplexe Median...

1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Podunajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava 450,- €/mes. 1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Podunajská
prenájom