1-izbový, prenájom, Baltická, Košice - Nad Jazerom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom nadštandardne zariadený, priestranný 1-izbový byt na Baltickej ulici v Košiciach - Nad Jazerom. Jeho celková rozloha predstavuje 59m2 + kumbál 4m2. Okná sú orientované na Východ. Byt prešiel vkusnou, kompletnou rekonštrukciou ( 2011 ), nové rozvody, plastové okná, laminátová plávajúca podlaha, dlažba, kuchynská linka, kúpeľňa, vstavaná skriňa, posteľ vstavaná na mieru, LED podsvietenie v obývacej izbe a prenajíma sa kompletne zariadený ( práčka, chladnička, umývačka riadu, vstavaná mikrovlnka ). Príjemné pohodlie najmä v letných mesiacoch dodáva bytu zabudovaná klimatizácia. Dispozičné riešenie, z chodby sa vstupuje do kumbálu, kúpeľne, samostatnej toalety a priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou.

Bytový dom je zateplený a jeho okolie poskytuje veľmi dobrú občiansku vybavenosť ( MHD, obchody, školy, parky ). Nový nájomca bude mať k dispozícii vyhradené parkovacie miesto v areáli bytového domu.

Mesačné náklady predstavujú 430e vrátane energií. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Ing.Marek Marchevský, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a foto dokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2015 Grahams, s.r.o.



Podobné realitné ponuky

Krásny 1 izbový byt po novej rekonštrukcii | Nad jazerom - PRENAJATÉ
Prenájom 550,- €/mes.
Krásny 1 izbový byt po novej rekonštrukcii | Nad jazerom - PRENAJATÉ

Na Prenájom krásny štýlový 1,5 izbový byt, ideálny pre jednotlivca alebo pár.Ak zháňate byt, v ktorom sa budete cítiť útulne a radi doňho budete prichádzať, zbystrite pozornosť.Je...

1-izbový byt 41 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom / Čiernomorská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Krásny 1 izbový byt po novej rekonštrukcii | Nad jazerom - PRENAJATÉ 550,- €/mes. 1-izbový byt 41 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom
Čiernomorská
prenájom