Jednoizbový byt v centre Lučenca na prenájom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Byt sa nachádza v prízemí RD, vchod je z Jókaiho ulice. Prešiel celkovou rekonštrukciou - nové ÚK aj s vykurovacími telesami a plynovým kotlom, nové rozvody SV, TÚV a odpadu, nové rozvody elektriny, elektrický vrátnik. K dispozícii internet a TV. Byt je vybavený kuchynskou linkou so spotrebičmi (el. sporák s rúrou, osvetlenie prac dosky led pásmi), v kúpeľni je kúpeľňová skrinka. Možnosť vykurovania aj pevným palivom, kachľovou pecou nachádzajúcou sa v stene medzi miestnosťami. V byte sú osadené všetky svietidlá. Byt je vhodný na bývanie pre pre jednu až dve osoby.K bytu patri pivnica v suteréne domu. Vchod do bytu je z vlastnej terasy. K dispozícii je dvor s altánkom a záhradným kozubom. Dvor je od susedov oddelený betónovým plotom. Na dvore sa nachádza funkčná studňa (voda je nepitná), chránená pred deťmi zámkom.
Byt sa prenajme len zamestnaným záujemcom. Cena mesačného nájmu je 240.- €. V tom je zahrnuté: zálohové platby za teplo, TÚV, SV, stočné, internet a TV. Kaucia vo výške dvojmesačného nájomného.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 1-izbového bytu v Lučenci na Rúbanisku II
Prenájom 370,- €
Prenájom 1-izbového bytu v Lučenci na Rúbanisku II

Ponúkame Vám na prenájom 1-izbový byt v Lučenci na Rúbanisku II. Byt je v pôvodnom ale v zachovalom stave s plastovými oknami. Nehnuteľnosť je čiastočne zariadená. Byt sa prenajíma max...

1-izbový byt 38 m2 Lučenec / Rúbanisko II
Prenájom 370,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 1-izbového bytu v Lučenci na Rúbanisku II 370,- € 1-izbový byt 38 m2 Lučenec
Rúbanisko II
prenájom