2-izbový byt, prenájom, Opletalova, Devínska Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom prekrásny slnečný 2-izbový byt v tehlovej novostavbe na Opletalovej ulici v Bratislave, mestská časť Devínska Nová Ves. Byt sa nachádza na 1-poschodí v 4-poschodovom bytovom dome s výťahom. Byt má veľkú loggiu o rozlohe 3,76 vhodnú na relax.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej haly prepojenej s obývacou izbou ktorá je vkusne prepojená s kuchyňou. Na pravo od vstupu sa nachádza kúpeľňa spojená s toaletou, ďalej na pravo sa nachádza veľká nepriechodná izba. Byt sa prenajíma kompletne zariadený: manželská posteľ, vstavaná skriňa, komoda, nočné stolíky, rohová sedacia súprava, pracovný stôl a stolička, sklenený konferenčný stolík. Kuchyňa je kompletne vybavená vstavanými elektrospotrebičmi: kombinovaná chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, mikrovlná rúra. Po dohode s majiteľom sa môže byt dozariadiť televízorom. V byte je samostatné regulovanie kúrenia a teplej vody.

Okolie bytového domu disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a zabezpečuje pokojné bývanie v modernom a tichom prostredí. Pred domom je zastávka MHD s priamym spojom do Starého mesta. V bezprostrednej blízkosti obchodné reťazce Tesco Glavica, Lidl, školy, zdravotné stredisko, reštaurácie, banky. Okolie bytového domu poskytuje množstvo zelene a nespočetné možnosti na šport, turistiku prípadne rodinné výlety k hradu Devín, prípadne cez most Slobody do Rakúska k zámku Schlosshof.

Cena nájmu predstavuje 460 € + 100€ platby za energie.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt: ,

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky