Novostavba: Pekný 2-izbový byt, BA IV. DNV, ul. Štefana Králika

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Novostavba: Ponúkame na prenájom pekný zariadený 2-izbový byt na ulici Štefana Králika v Bratislave mestská časť Devínska Nová Ves. Byt sa nachádza na 6.poschodí 7 poschodového bytového domu s plochou 36 m2 s balkónom, samostatná garáž v suteréne domu., výťah. Byt má obývačku spojenú s kuchyňou, vybavenou kuchynskou linkou vrátane spotrebičov, chladnička, sporák, sklokeramická varná doska. Vo vstupnej chodbe je k dispozícii skriňa. V obývacej izbe je veľká vstavaná skriňa so zrkadlami na šírku steny. Vstup na priestrannú, zasklenú a zateplenú lodžiu orientovanú na východ je z obývacej izby a spálne s francúzskym oknom. Byt je ponúkaný ako plne, alebo aj čiastočne zariadený nábytkom. Kúpeľňa s vaňou a práčkou a toaleta. V cene sú energie, parkovanie v garáži, internet a káblová televízia. Byt je orientovaný na východ. Byt je voľný.
STAV BYTU:
Byt je vybavený modernými materiálmi plastové okná, plávajúca podlaha, obklady, dlažba. Bytový dom je zateplený.
PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí: nájom 570,-euro vrátane energií garáže, internetu a káblovej televízie, depozit 570,-euro, provízia pre realitnú kanceláriu 285,-euro.
LOKALITA:
Dobrá dostupnosť do centra, V blízkosti je obchodný dom Tesco, Lidl, či lekáreň. Priamo v budove plavecký bazén a banka s bankomatom SLSP. Pri vchode do bytového domu je malá kaviareň. V blízkosti je reštaurácia, pošta, kaderníctvo, železiarstvo, predajňa elektro.

Podobné realitné ponuky