PRENÁJOM, 2i zariadený byt, novostavba, DNV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom slnečný 2-izbový byt /62 m2/ v 3-ročnej novostavbe s výťahom na 2./6 posch. na Opletalovej ulici v Devínskej Novej Vsi, orientovaný na juhozápad.

Byt je kompletne zariadený úplne novým a kvalitným, na mieru vyrobeným nábytkom, kuchynská linka vyrobená na mieru so všetkými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, na chodbe a v spálni sú veľké vstavané skrine. V byte je klimatizácia, pripojenie na káblovú televíziu a vysokorýchlostné WiFi - internetové pokrytie. Na oknách sú siete proti hmyzu a okenné žalúzie. K bytu prináleží loggia /4 m2/ so záhradným nábytkom, murovaná komora na chodbe pri byte /3 m2/ a murovaná pivnica /4 m2/. Bytový dom má elektronického vrátnika a je situovaný v pokojnej rezidenčnej časti s výhľadom na masív Devínska Kobyla. V areáli je detské ihrisko. Parkovanie bezproblémové pred domom.
V okolí sú potraviny Samoška, hypermarkety Tesco, Terno, Lidl, Metro, pošta, banky, poliklinika, lekárne, školy a škôlky, v blízkosti zastávka MHD. Bohaté voľno časové možnosti: fitnescentrum s bazénom, cyklistický chodník, masív Devínska Kobyla, archeologické nálezisko Sandberk alebo Dendrologický park s pôvodnými druhmi stromov a krov rastúcich na Devínske Kobyle a Devínske jazero umožňujú dobré podmienky pre rodinné výlety a vychádzky.
Vynikajúca dostupnosť do centra Bratislavy, ako aj rýchle napojenie na diaľnicu D1 smer Brno.

Voľný od 1. augusta 2014

CENA: ,- €/ mesiac

xxxxx

Podobné realitné ponuky