Prenájom 3-izbového bytu, Pri starom letisku, Bratislava - Vajnory, Sl

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom 3 izbový byt na ulici Pri starom letisku v Bratislave, mestská časť Vajnory. Celková rozloha bytu predstavuje 62 m2. K bytu prislúcha lóggia a nachádza sa na 1. poschodí v 4 poschodovom tehlovom bytovom dome.
Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch nepriechodných izieb, obývacej izby s čiastočne oddelenou kuchyňou, kúpeľne a oddelenej toalety. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a prenajíma plne zariadený. V kuchyni sa nachádza kompletne vybavená kuchynská linka vrátane elektrospotrebičov (chladnička s mrazničkou, sporák s elektrickou rúrou), barový pult so stoličkami. Obývacia izba je vybavená obývacou stenou, sedačkou, konferenčným stolíkom a TV prijímačom. V spálni je veľké, dvojlôžkové spacie pódium, pracovný stolík a komoda. Druhá spálňa je zariadená manželskou posteľou, pracovným stolíkom, skrinkou a policami. Kúpeľňa disponuje vaňou, práčkou a kozmetickou skrinkou. Vo vstupnej chodbe je umiestnená veľká vstavaná skriňa a botník.

Okolie bytového domu poskytuje plnú občianskú vybavenosť, MHD, potraviny, reštaurácie, školy, škôlky, služby, športoviská, zastávka MHD, žel. stanica. Parkovanie je bezproblémové priamo pri dome.
Mesačný prenájom predstavuje 520€ vrátane energií, internetu a KTV.

Zodpovedný maklér: Petra Jurinová, kontakt: , email:


Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky