Prenájom 4-izbového bytu, Žitavská, Bratislava - Vrakuňa, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný a kompletne zrekonštruovaný 4- izbový byt na Žitavskej ulici v Bratislave, mestská časť Vrakuňa. Rozloha bytu predstavuje 80m2 vrátane loggie a nachádza sa na 6 poschodí v 7 poschodovom zateplenom bytovom dome s výťahom.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, troch nepriechodných izieb, kúpeľne, samostatnej toalety, nepriechodnej kuchyne, priechodnej obývacej izby. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a prenajíma sa kompletne zariadený - v kuchyni sa nachádza kuchynská linka so spotrebičmi - zabudovaná plynová varná doska, zabudovaná elektrickou trúbou, zabudovaná práčka, zabudovaná mikrovlnná trúba, zabudovaná chladnička kombinovaná s mrazničkou, zabudovaná umývačka riadu, rýchlovarná kanvica a kuchynský stôl so stoličkami. V izbe 1 je manželská posteľ, skrinky, stôl. Izba 2 disponuje dvomi váľandami, dvomi skriňami, stolom. V spálni so vstupom na loggiu je manželská posteľ, policová skriňa. Obývacia izba disponuje sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, stolom, TV prijímačom. V kúpeľni sa nachádza vaňa. Na chodbe je skriňa a botník. Byt je voľný ihneď.

Bytový dom sa nachádza v príjemnej, tichej lokalite s bezproblémovým parkovaním priamo pred domom. V blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť - obchody, škola, škôlka, služby, MHD, obchody.

Cena nájmu predstavuje 650€ mesačne vrátane energií. V cene nájmu je zahrnutá KTV, internet a parkovacie miesto.

V prípade ďalších informácií alebo dohodnutia obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Michaela Heráková, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky