veľkometrážny 4-izbový byt, prenájom, ČSA, Martin

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom veľkometrážny 4-izbový byt v zrekonštruovanej bytovke na ulici Československej armády v Martine v širšom okolí centra. Byt sa nachádza na 2 poschodí z troch a jeho výmera predstavuje 124 m2. K bytu prislúcha vyhradené parkovacie miesto.


Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do samostatných izieb. Byt má k dispizící sprchovací kút spojený s toaletou a druhú samostatnú kúpeľňu s masážnou rohovou vaňou. Obývačka je prepojená s kuchyňou, z ktorej je vstup do špajze. V byte sa nachádzajú ďalšie tri spálňové miestnosti, ktoré sa dajú využiť buď ako pracovňa, alebo detská izba. Výhodou je po vzájomnej dohode možnosť dozariadenia bytu nábytkom podľa svojich predstáv. Byt sa nachádza vo veľmi slušnom, tichom a udržiavanom vchode. Bytovka má vlastnú vstupnú bránu, ktorá poskytuje vysokú bezpečnosť a vlastný park s detským ihriskom, ktorý poskytuje dokonalé pohodlie pre rodiny s deťmi.


Bytový dom sa nachádza 10 minút chôdze od samotného centra mesta s vynikajúcou občianskou vybavenosťou - nemocnica, banky, kaviarne, reštaurácie.

Byt je voľný ihneď.

Províziu pre realitnú kanceláriu platí majiteľ.

Cenu predstavíme v RK.

Zodpovedný maklér: Ing. Stanislav Thomka, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 4-izbového bytu, Martin - centrum
Prenájom 850,- €/mes.
Prenájom 4-izbového bytu, Martin - centrum

Ponúkame na prenájom rekonštruovaný a zariadený 4-izbový byt v centre Martina.Byt o výmere 84,7 m2 sa nachádza na 2./4. poschodí zatepleného bytového domu bez výťahu, prislúchajú k...

4-izbový byt 84.7 m2 Martin
MARTIN 4-izbový byt 140 m2 širšie centrum
Prenájom 750,- €/mes.
MARTIN 4-izbový byt 140 m2 širšie centrum

V historickej budove v širšom centre mesta Martin Vám ponúkame 4-izbový byt do prenájmu.Nachádza sa v podkroví o rozlohe 140 m2, je po rekonštrukcii a prenajíma sa tak, akoje...

4-izbový byt 140 m2 Martin
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 4-izbového bytu, Martin - centrum 850,- €/mes. 4-izbový byt 84.7 m2 Martin prenájom
MARTIN 4-izbový byt 140 m2 širšie centrum 750,- €/mes. 4-izbový byt 140 m2 Martin prenájom