VILY SLAVIN

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Luxusný objekt VILY SLAVIN je zasadený do svahovitého pozemku s južnou orientáciou, s vjazdom z tichej slepej ulice “Na štyridsiatku” prístupnej z Novosvetskej ulice. Na susedných parcelách sú situované vily, rodinné domy a privátne záhrady.

Objekt je tvorený dvomi susediacimi vilami, ktorých hmota kopíruje terén a terasovite ustupuje smerom k vrchným podlažiam. Obe vily sú navzájom vizuálne prepojené v spodných podlažiach. Ustupovanie hmôt pôsobí dynamicky a zároveň prirodzene opticky oddeľuje jednotlivé bytové jednotky. Toto riešenie vytvorilo intímny priestor pre každý byt, ktorého súčasťou je aj luxusná južne orientovaná terasa a priestranné záhrady na teréne. Jedinečný výhľad z bytov na panorámu Bratislavy znásobuje výnimočnosť celého objektu.

Každá z víl pozostáva len z 3 bytových jednotiek. Priestranné a nadštandardne presvetlené byty sú riešené ako holobyty, čo umožní variabilné doriešenie podľa vkusu budúceho majiteľa. Súčasťou každého bytu je rozľahlá južná terasa alebo záhrada, 1x sklad a 2x parkovacie miesto v podzemnej garáži.

Podobné realitné ponuky