Predaj : Byty v bytovom dome - SOHO TOWER, Komárno

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

SOHO TOWER je apartmánový polyfunkčný bytový dom navrhnutý a realizovaný tak, aby pozdvihol úroveň moderného a komfortného bývania v Komárne. Pri jeho obnove a rekonštrukcii boli použité najmodernejšie prvotriedne stavebné materiály pre spokojnosť aj tých najnáročnejších. Apartmánový komplex SOHO TOWER pozostáva zo 42 APARTMÁNOVÝCH BYTOVÝCH JEDNOTIEK (+ 2 penthouse). Ceny už od 800 EUR/m².
Objekt SOHO TOWER sa nachádza v tesnej blízkosti historického centra mesta Komárno, pešej zóny, pevnostného systému, termálneho kúpaliska, v najväčšom a najkrajšom parku mesta, v "PARKU ANGLIA". Dané okolie zabezpečí budúcim majiteľom veľmi príjemné, tiché a pokojné bývanie v prostredí prírody s čistým ovzduším. K základnej vybavenosti komplexu "SOHO TOWER" patrí nový, najmodernejší a ekologicky šetrný výťah značky "OTIS" s rekuperáciou (spätné využitie elektrickej energie) a veľmi tichým chodom. Samozrejmosťou sú bezpečnostné, protipožiarne a protihlukové vchodové dvere do každého bytu a spoľahlivý kamerový systém. Objekt je čiastočne podpivničený, z týchto priestorov budú vytvorené skladové priestory. Priamo na prízemí bude v ľavej časti umiestnená kaviareň a v pravej časti sa budú nachádzať dva obchodné priestory. Na navýšenom prízemí bude umiestnených 7 komerčných priestorov pre rôznorodé uplatnenie, tak v administratíve, ako aj v službách. Od druhého až po ôsme nadzemné podlažie sa nachádza 42 bytových jednotiek v zložení 14 jednoizbových bytov s rozlohou cca 39 m², 21 dvojizbových bytov s rozlohou od 58 až po 73 m² a 7 trojizbových bytov s rozlohou 91 m². Na 9. nadzemnom podlaží budú vybudované 2 veľkometrážne PENTHOUSE-ové byty o rozlohe 138 m² s veľkými presklenými stenami a s prislúchajúcou terasou o rozlohe 80m² s prekrásnym výhľadom. Všetky spomenuté priestory sú na predaj!
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať !!! PRI FINANCOVANÍ VÁŠHO NOVÉHO BÝVANIA VÁM BEZPLATNE A RÁD PORADÍ NÁŠ HYPOTEKÁRNY ŠPECIALISTA!

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Komárno