NOVOSTAVBY- Nová Abovská VALALIKY !JARNÁ AKCIA!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nová Abovská- Valaliky
Nová Abovská vzniká ako projekt novostavieb na Abovskej ulici, v obci Valaliky v časti Košťany. Domy sú situované na výčnelku Abovskej ulice, vďaka čomu vznikla akoby nová ulica s vlastnou prístupovou cestou, ktorá poskytuje novej domovej zástavbe pokoj a súkromie.
Obec Valaliky vďaka svojej výhodnej polohe umožňuje bývanie v blízkosti mesta Košíc (5km), no pritom ponúka aj dostupnosť prírody a oddychu.
Projekt Nová Abovská- Valaliky zahŕňa 4 rodinné domy, ktoré sú umiestnené na novej ulici, no zároveň sa nachádzajú v domovej zástavbe, v centre obce, čo zaručuje pekné bývanie.
Výstavba sa skladá z 2 typov domov:
1) SO01, SO02- Jednopodlažný bungalov s úžitkovou plochou 113,21 m2 s pozemkom o rozlohe 602 m2. Tento jednopodlažný dom ponúka veľa priestoru na jednom poschodí, pričom disponuje dvoma kúpeľňami, samostatným WC a troma spálňami. Dostatočný priestor pre oddychovú zónu ponúka východ zo spálne na samostatnú terasu. Moderný a atraktívny architektonický štýl vytvára otvorený priestor kuchyne, jedálne a obývačky, ktorého centrom je krb a rovnako priamy východ na terasu.

2) SO03, SO04 Dvojpodlažný bungalov s úžitkovou plochou 110,01 m2 s pozemkom o rozlohe 448 m2. Dvojpodlažný dom s efektívnym riešením izieb a terasou orientovanou na juhovýchod. Na prízemí sa nachádza kuchyňa spojená s jedálňou a obývačka, odkiaľ sa z oboch miestností vstupuje na terasu. Tento jednotný priestor je presvetlený oknami orientovanými na juhovýchod a západ. Nachádza sa tu tiež technická miestnosť s možnosťou umiestnenia práčky a WC. Na poschodí sú 3 spálne a jedna kúpeľňa. Dve spálne sú orientované na juhovýchod a jedna na severozápad.
Riešenie domov interiéru ako i exteriéru je možné k nahliadnutiu v galérii.
Samotné domy sú rozmiestnené podľa charakteru terénu, orientácie na svetové strany a prístupovej cesty. Každý z pozemkov disponuje prípojkou na elektrinu, vodu, čističkou odpadových vôd a prípravou na kanalizáciu na budúci rozvod kanalizácie v obci. Kúpou nehnuteľnosti budúci kupujúci tiež kupuje štvrtinový podiel na prístupovej ceste ako aj na technickej komunikácii.
Charakter stavby:
Jednotlivé stavby sa predávajú v stave holodomu, pričom je použitý materiál:
Fáza holodomu zahŕňa:
-hrubá stavba domu
-všetky rozvody:
• elektrické rozvody
• vodovodné rozvody
• vykurovanie
• odpad
-okná a vchodové dvere
-úprava vnútorných stien - finálna omietka
-povrchová úprava vonkajších stien - finálna omietka
-strop
-konštrukčné vrstvy podlahy prízemia
-konštrukčné vrstvy podlahy na poschodí (u 2-podlažnéhoch RD)
-zateplenie stropu
- komín SCHIEDEL (predpríprava na krb)
- izolácie proti vode a vlhkosti, strešné, tepelné izolácie

Pre detailnejšie informácie o typoch a značkách použitých materiálov je k dispozícii "Rozsah a materiálové riešenie" pre stiahnutie na stranke www.novaabovska.sk v sekcii "CENNIK".

Cena:
- Jednopodlažný bungalov SO
- Jednopodlažný bungalov SO02- REZERVOVANÝ
- Dvojpodlažný bungalov SO03, SO eur

maklér:
Daniel Borták
tel.
email:

Marbor real s.r.o.
Kováčska 28
040 01 Košice

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Košice-okolie