Predaj víkendového domu v blízkosti kúpeľov a golf. ihriska v Maďarsku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj kompletne zariadený, renovovaný rodinný dom o rozlohe 90 m2 so samostatne stojacim hosťovským domom o rozlohe 42 m2 s veľkým pozemkom 1380 m2 v blízkosti kúpeľov Bükfürdó a tenisového ihriska v Maďarsku cca 5 km. Nehnuteľnosť je vhodná ako víkendové sídlo pre milovníkov golfu a celoročného kúpania a relaxu v termálnom kúpalisku. Nehnuteľnosť sa nachádza v západnej časti Maďarska len asi 100 km od slovenských a 40 km od rakúskych hraníc a zhruba 114 km od Bratislavy a 120 km od Viedne.
Dom je postavený z tehly prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2004, má dve izby, jedáleň, ktorá je spojená s kuchyňou, zo spálne je vstup do kúpeľne v ktorej je sprchovací kút, WC a aj plynový kotol. Pri vstupe do domu je druhá kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC a umývadlom.
Hosťovský dom je spojený s hlavným domom zastrešenou terasou cca 25 m2. Má jednu rozľahlú miestnosť s kuchynským kútom a kúpeľňu so sprchovacím kútom, WC a umývadlom. Za hosťovským domom je veľká kôlňa na náradie, drevo a za kôlňou začína veľká udržiavaná záhrada.
V celom dome a hosťovskom dome je položená dlažba. Kúrenie je ústredné plynové s radiátormi. Okná, dvere a okenice sú drevené. Na pozemku sú ovocné stromy a kríky. Rozľahlý pozemok ponúka možnosť postaviť na ňom aj druhý rodinný dom.


Cena za dom, hosťovský dom a pozemok je 85.000 €*

* K cene za dom je potrebné rátať s
- 3 % províziou pre RK,
- miestnymi poplatkami za právnika vo výške cca 1 % z ceny nehnuteľnosti,
- poplatkami za zápis do pozemkovej knihy 2 x 42 €,
- úhrada dane z nehnuteľnosti vo výške 4 % z ceny nehnuteľnosti,
(náklady na kúpu nehnuteľnosti spolu cca 8 % z ceny nehnuteľnosti).


Video obhliadka: https://youtu.be/EO2CvxzlZj8


Kontakt:
Miloslav Mader




Kúpele Bükfürdő - prvotriedne osvieženie, relax a regenerácia

Jedny z najznámejších a najobľúbenejších európskych liečebných kúpeľov, otvorených plaveckých bazénov a zážitkových kúpeľov a druhé najväčšie maďarské kúpele s najmodernejším svetom sauny a špeciálnym Lekárskym wellness strediskom sa teší na vašu návštevu v Bükfürdő s ponukou perfektnej relaxácie pre všetky generácie. Kúpele umiestnené na 14 hektároch sú skutočným kúpeľným komplexom s 32 bazénmi a vodnou plochou presahujúcou 5200 m2.
Naše bazény sú napustené liečivou vodou o teplote 32 až 38 °C, plavecké bazény vodou teplou 26 až 28 °C a pre najmenších sú pripravené priestory, ktoré môžu používať len oni a kde sa môžu vykúpať v bezpečnom prostredí. Obidva aquaparkové komplexy v kúpeľoch vo vás zanechajú nezabudnuteľné zážitky. Po kúpeli sa deti môžu hrať na najmodernejšom ihrisku; dospelým túžiacim po odpočinku sú ponúkané pohodlné ležadlá úplne zadarmo.
(http://bukfurdo.hu/cz/)

Najlepšie športové golfové ihrisko v Maďarsku.

Golf Club a jeho medzinárodné golfové ihrisko bolo postavené na okraji veľmi známych kúpeľov Bükfürdö v roku 1991. Kúpeľné letovisko nájdete v západnej časti Maďarska len asi 100 km od slovenských a 40 km od rakúskych hraníc a zhruba 114 km od Bratislavy a 120 km od Viedne. Golfové ihrisko má mierne a veľmi príjemné klimatické podmienky a malebnými scenériami a liečivými prameňmi. Golfový klub je členom Maďarské golfové asociácie a tiež členom Európskej golfovej asociácie. Od roku 1995 sa tunajší rezort stal súčasťou reťazca Relais du Golf Hotels & Resorts a je odporúčaný Európskou PGA ako jeden z najlepších golfových rezortov v Európe.
18 jamkové majstrovské golfové ihrisko sa rozprestiera na ploche viacej ako 100 hektárov a je prvým maďarským certifikovaným medzinárodným golfovým ihriskom. Súčasťou ihriska je systém jazier o rozlohe 7 hektárov, ktoré sú domovom množstva najrôznejších druhov vtákov. V súčasnosti sa tu buduje 9 nových jamiek.
(http://www.golfplanet.cz/zajezdy/evropa/madarsko/bukfurdo/greenfield-golf-spa-resort-6.html)

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Kőszeg