5052, 6 izbový dom, Maďarsko, Hidasnémeti

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj rozostavanú vilu Diamo, ktorá je postavená v Maďarsku v obci Hidasnémeti (20 km od KE). Dom je postavený na cca 15 á pozemku so všetkými IS. Rozloha hrubej stavby je cca 600 m2 a úžitková plocha cca 400 m2. Stavba je kompletne zastrešená bez okien, pozemok je kompletne oplotený a súčasťou plotu je na mieru vyrobená vstupná brána. Plán stavby počíta so 4 spálňami obývačkou, posilňovňou, kuchyňou a 3 kúpeľňami. Stav: hrubá stavba. IS: voda, vlastná studňa, elektrina, plyn a kanalizácia. Kúrenie: tuhé palivo a plyn . Využitie: Vila Diamo je nehnuteľnosť vhodná pre náročného klienta, ktorý ocení veľkorysosť priestoru domu ale aj pozemku.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Bližšie informácie a obhliadku tejto nehnuteľnosti. Vám radi sprostredkujeme na telefónnom čísle: .

Podobné realitné ponuky

5 - izbový Rodinný dom,  Maďarsko
Predaj 276.400,- €
5 - izbový Rodinný dom, Maďarsko

BROKER - REAL realitná kancelária ponúka na predaj 5- izbový Rodinný dom v obci Sima - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 1 podlažný rodinný dom, vidieckeho typu postavený v roku 1930...

Vila 7600 m2 Sima
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
5 - izbový Rodinný dom, Maďarsko 276.400,- € Vila 7600 m2 Sima predaj