360° VP:: Na predaj penzión v Jarabine

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS:
Exkluzívne - Ponúkame na predaj penzión v krásnej tichej lokalite Jarabina, okr. Stará Ľubovňa.
Súčasťou penziónu je aj veľký 4-izbový byt, ktorý pozostáva: vstupná chodba, veľká priestranná hala, kuchyňa s obývačkou, šatník, samostatné WC, kúpeľňa s WC, 4 izby.

STAV:
Budova prešla kompletnou rekonštrukciou v rokoch , je zateplená, vymenené okná, má slnečné kolektory, ktorou sa ohrieva voda, vykurovanie - na plyn a možnosť aj pevného paliva.
BYT: v byte prebehla kompletná rekonštrukcia, interiérové dvere, podlaha, v kúpeľni sa nachádza vaňa, okná.
PENZIÓN je dvojpodlažný, má kapacitu 53 postelí, ku každej bunke resp. izbe prislúcha aj zariadenie - postele, TV, stolíky, stoličky, 1x apartmán, ktorého súčasťou sú 2 izby, kuchynka, chladnička, TV, WC, kúpeľňa s vírivou vaňou. Na 1. poschodí je kuchyňa s jedálňou, ktorá má kapacitu cca 50-60 miest.
Penzión sa bežne využíva na rôzne aktivity - školské výlety, lyžiarske výlety, rodinné oslavy, spoločenské podujatia.
Súčasťou sú aj 4 garáže, v jednej z nich je zriadená spoločenská miestnosť - stolný tenis, v suteréne sa nachádza sauna, bazén, šatne pre mužov, ženy, ktorých súčasťou sú aj sociálne zariadenia, sprchy. Penzión má vchod pre lyžiarov - kde je zároveň aj sklad lyží, zadný vchod pre hostí a hlavný vchod, kde sa nachádza slnečná terasa na posedenie. Na 2. poschodí sa nachádza sklad prádla, práčovňa, sušiareň.

LOKALITA:
V okolí je krásna príroda, ktorá poskytuje tiché prostredie, relax, pri penzióne sa nachádza tenisový kurt, bezproblémové parkovanie
Neďaleko sa nachádzajú lyžiarske strediská v obci Litmanová, Vyšné Ružbachy, Ľubovnianske kúpele, v lete v okolí je možnosť spríjemnenia voľného času rôznymi športovými a kultúrnymi podujatiami /Ľubovniansky hrad, skanzen, Červený kláštor, pútnické miesto Litmanová, Vysoké Tatry, ..../

Podobné realitné ponuky