Rekonštruovaný objekt, 10379 m2 , Partizánske- Malé Bielice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám bývalú materskú škôlku v štádiu rekonštrukcie na rodinný dom a relaxačné zariadenie s kompletnou projektovou dokumentáciou a stavebným povolením, ktorá sa nachádza v miestnom lesoparku, ktorý patrí do katastrálneho územia Malé Bielice, miestna časť Partizánske. Celý pozemok má výmeru 10379 m2, cena objektu je 250 000 eur.
Zo západnej strany tvori hranicu s koniec záhrad rodinných domov, zo severnej strany hranicu s prístupovou cestou a miestnou komunikáciou z juhovýchodnou stranou hranicu miestneho lesoparku. Teda celý pozemok je umiestnený v tichom a nerušenom prostredí a je v blízkosti termálnych kúpelov Malé Bielice.
Pozemok sa dá využiť na na luxusné bývanie, podnikanie. Ďalej môže byť rekonštruovaná na penzión, zábavný podnik s reštauráciou, sociálne zariadenie pre dôchodcom. Vzhľadom na rozlohu pozemku, je možnosť výstavby ďalšieho objektu.
Pozemok je od prístupovej cesty v dĺžke cca 100 m ohradený betónovou ohradou kombinovanou s kovanými vložkami. V ohrade je zabudované dvojité elektrické meranie a dvojité plynové meranie a v záhrade je vodomerná šachta kde je tiež dvojité meranie. Všetky prípojky sú privedené do budovy. Okolo budovy je urobená kanalizácia pre odvod dažďovej a splaškovej vody

Kontakt

Podobné realitné ponuky - Budova, Partizánske