NA PREDAJ POLYFUNKČNÝ OBJEKT, 1490 M2, PODOLIE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt o celkovej rozlohe pozemku 1490 m2, nachádzajúci sa v centre obce Podolie, okres Nové Mesto nad Váhom.
Nehnuteľnosť je postavená z pálenej tehly a prebehla na nej čiastočná rekonštrukcia : podlahy, plastové okná, plynové kúrenie, elektrina, ...,. Hlavný vchod rozdeľuje budovu na dve časti, v 1 časti sa nachádza dlhá chodba z ktorej sa vchádza po pravej strane do jednotlivých miestností, začínajúc - kúpeľňa a WC, kuchyňa, izba, pracovňa - kancelária, obývačka, veľká spálňa, v 2 časti sa nachádzajú ďalšie 4 veľké miestnosti - využiteľné ako, ( izby, spoločenská miestnosť, ateliér, atď. ), k domu patrí aj záhrada o rozlohe 131 m2 + garáže, zaujímavosťou nehnuteľnosti je podzemná chodba cca 2 km dlhá, ktorá vedie do druhého zámku. Po celej ploche nehnuteľnosti je možnosť nadstavby poschodia. Využitie budovy je viacúčelové ( súkromné zariadenie pre seniorov, denný stacionár, ateliérové priestory, možnosť celoročného bývania pre viacčlennú rodinu a ďalšie možnosti - podľa uváženia nového majiteľa.
Výhody: slnečný, pekný výhľad, výborná občianska vybavenosť, viacúčelové využitie, turistika, cykloturistika, pri vážnom záujme možnosť dohody na cene.
Právne a poradenské služby v cene, možnosť hypotekárneho úveru. Telefón na makléra , infolinka

Podobné realitné ponuky