NA PRENÁJOM, 2 x budovy, pozemok, aj ubytovacie možnosti pri GA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

IntExReal ponúka na prenájom nehnuteľnosť, s dvomi budovami /budova ubytovacieho zariadenia, rodinný dom/ so zastavanou plochou 1x 274 m² a 1x 267 m², a záhradou o rozlohe 2148 m², v centre obci Vozokany pri Galante. Plocha pozemku s budovami má spolu na 3000 m² /30 á/.
Prvá stavba - zastavaná plocha 274 m².
Stavba je riešená ako voľne stojací radový, jednopodlažný a nepodpivničený objekt obdĺžnikového tvaru, ktorý sa nachádza v centre obce Vozokany pri Galante. Od okresného mesta Galanta je obec vzdialená približne 12 km.
Stavba po rekonštrukcie od roku 1999 bola využívaná ako predajňa potravín, /postavená v roku 1930/.
Popis rekonštrukcie: objekt bol napojený na plynovod, bolo vybudované ústredné teplovodné kúrenie/ liatinovými radiátormi/, boli zosilnené základy a zvislé konštrukcie, stropy a bola obnovená strecha, vymenená zadná časť výplňových konštrukcií. Budova je napojená na vodovod, elektrinu a plyn.
Dvere sú drevené v oceľových zárubniach, vstupné dvojkrídlové oceľové presklené, okná v priečelí oceľové jednoduché presklené hrubostenným sklom, ostatné zdvojené z vonkajšej strany opatrené oceľovou mrežou. Nútené vetranie je zabezpečené lokálnym ventilátorom. Dlažby z podlahovej krytiny PVC, v predajni je dlažba, v kotolni a sklade betónová s cementovým poterom. Konštrukčne sa jedná o objekt postavený z tehly, prekrytý valbovou strechou.
Dispozičné riešenie: Vstup do objektu je riešený od ulice, členený na vstupnú časť, predajňu potravín, chodbu, kanceláriu, skladové priestory, sociálne miestnosti, kotolňu a sklad fliaš a obalov. Kotolňa so skladom sú prístupné z nádvoria.

Druhá stavba – espresso RELAX a kaderníctvo
Zastavaná plocha 267 m². Rekonštrukcia v roku 1991, nové sociálne zariadenie, ústredné vykurovanie.
Objekt postavený z tehly s valbovou strechou, nad prístavbou plochá strecha, vykurovanie ústredné teplovodné – kotol aj na pelety. IS voda, elektrina, plyn, žumpa. Studňa je pod prístavbou, ktorá sa nepoužíva po napojení na obecný vodovod.
Radová, jednopodlažná, čiastočne podpivničená, voľne stojaca stavba, postavená do pôdorysného tvaru L. pôvodná stavba postavená v roku 1930, z JZ strany v roku 1981 rozšírená o prístavbu s podzemným podlažím.
Dispozičné riešenie: Vstupná časť od ulice, výčap piva, kotolňa, espresso, spoločenská miestnosť, chodba, sociálne zariadenie pre ženy i mužov. Vstup do prístavby z nádvoria, ako i zo spoločenskej miestnosti, prístavba je členená na kaderníctvo, vstup do podzemného podlažia, sprchu, umyváreň, WC a sklad. V podzemnom podlaží sa nachádza chodba, sklad, a miestnosť v ktorej je inštalovaná domáca vodáreň.
Dvere drevené v oceľových zárubniach, vstupné oceľové dvojkrídlové presklené, okná od ulice oceľové jednoduché presklené hrubostenným sklom, ostatné zdvojené z vonkajšej strany opatrené oceľovou mrežou. Nútené vetranie je zabezpečené lokálnymi ventilátormi. Dlažby z PVC, na chodbe a sociálnych zariadeniach sú dlažby.
Pre viac info volajte na .

Nenašli ste vysnívanú nehnuteľnosť? Viac nehnuteľností nájdete na: http://reality.intexreal.sk/
Realitná a projekčná kancelária IntExReal Vám ponúka aj služby:
HOME STAGING for LIVING
- Interiéry: dizajn, redizajn, 3D vizualizácia, poradenstvo, návrh a zariadenie interiéru,
- Exteriéry: Záhradné úpravy - návrh, /2D, 3D vizualizácia/, realizácia a údržba okrasných záhrad,
- Reality
- HOME STAGING, na predaj, na prenájom nehnuteľnosti - Nedarí sa Vám s predajom? Nalákajte nastávajúceho majiteľa! Pripravíme aj Váš byt, dom........na realitný trh.

ODPORÚČAME aj služby partnerov:
- projektovanie rodinného domu,
- stavebné práce
- rekonštrukcie,
- vymáhanie dlhov,
- právne poradenstvo,
- Finančné poradenstvo, finančné služby.

Kontakty:
Edita Vörösová, Mgr.
Mgr. Edita Vörösová – IntExReal
home stager, realitný poradca
mobil: ,
web: reality.intexreal.sk
web: www.intexreal.sk
Facebook: http://www.facebook.com/IntExReal
e - mail:
e - mail:

Podobné realitné ponuky

Na prenájom budova- objekt, pozemok 5000 m2, Sereď
Prenájom 1,95 €/m2/mes.
Na prenájom budova- objekt, pozemok 5000 m2, Sereď

Na prenájom čiastočne podpivničený objekt – budova o rozlohe 819m2 situovaná v Seredi na Cukrovarskej ulici. Jedná sa o objekt zo štyrmi samostatnými vchodmi, má sociálne zázemie, vykurovanie je zabezpečené...

Budova 819 m2 Sereď / Cukrovarská
Ubytovanie pre skupiny
Prenájom 7,- €
Ubytovanie pre skupiny

Ponúkame ubytovanie v objekte s 3 bytovými jednotkami v obci PATA. Ubytovanie je určené pre partie pracujúcich.Jednotky sú vybavené kuchyňou, priestrannou izbou, kde sa nachádzajú postele / 6 -...

Budova 0 m2 Pata
Prenájom 7,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na prenájom budova- objekt, pozemok 5000 m2, Sereď 1,95 €/m2/mes. Budova 819 m2 Sereď
Cukrovarská
prenájom
Ubytovanie pre skupiny 7,- € Budova 0 m2 Pata prenájom