Predaj chaty a chalupy, Vajnorka, Bratislava - Vajnory, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj rodinný dom - chatu v peknom prostredí pri Vajnorskom jazere. Dom je murovaný orientovaný na S-Z . Jeho obytná plocha predstavuje 85 m2. 3-izbový dom s terasou sa rozprestiera na pozemku o výmere 277 m2. Bol postavený v roku 2002. Prístup k nemu je po asfaltovej ceste. Dispozičné riešenie: Na spodnom podlaží je veľká obytná miestnosť spojená s kuchynskou časťou, toaleta s umývadlom, komora a schodisko. Na druhom poschodí sú dve samostatné izby a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Zo spálne je vstup na povalu, ktorá sa môže využívať ako úložný priestor. V dome je komín, na ktorý sú napojené kachle, ktoré zabezpečujú vykurovanie na prízemí. Okrem kachlí sú v každej izbe aj elektrické konvektory. Elektrický zásobníkový ohrievač vody je v kúpeľni. Dom má vlastnú studňu a žumpu.

Je ihneď obývateľný, predáva sa komplet zariadený. Nachádza sa v príjemnom prostredí, je možné ho využiť na trvalé bývanie alebo ako chalupa s možnosťou kúpania a rybárčenia v blízkom Vajnorskom jazere. V blízkosti (5 minút pešej chôdze) je zástavka MHD aj vlaková stanica.
K dispozícii je projektová dokumentácia, geometrický plán a aktuálny znalecký posudok. Možnosť zámeny za byt v Bratislave.

Uvedená cena je konečná vrátane odmeny realitnej spoločnosti, kvalitného právneho servisu a ostatných náležitostí.

Zodpovedný maklér: Helena Ceperková, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.


Podobné realitné ponuky