ZNÍŽENÁ CENA! Rekreačná chata, predaj, LIPÓT, Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V krásnej a tichej prírodnej lokalite Szigetköz medzi mestami Mosonmagyaróvár a Győr, v dedine Lipót, v susedstve termálneho kúpaliska, dobrodružného parku, vo vzdialenosti 95 od Viedne /30 km od rakúskych hraníc/ a len 50km od Bratislavy, sa skrýva útulná rekreačná chata, ktorá sa ponúka na predaj aj zo zariadením.
Štvorizbová tehlová chata so sedlovou strechou sa nachádza vedľa chránenej oblasti, má jedno nadzemné podlažie + podkrovie, je orientovaná na východ - západ, úžitková plocha je 80 m², terasa 10 m², celková plocha pozemku je 222 m².
Rekreačná chata prebehla rekonštrukciou: na prízemí sa vymenili okná na plastové, vybavili sa vnútornými aj vonkajšími žalúziami, obnovila sa tiež strecha. Vchodové dvere sú drevené, okná na podkroví sú tiež drevené vybavené vnútornými aj vonkajšími žalúziami, kúrenie elektrické aj na tuhé palivo (krbové kachle), pripojená na verejnú kanalizáciu. Plynová prípojka sa nachádza pred chatou. Pozemok je oplotený, súčasťou domu je satelit, záhradný krb, komora.
Mesačné náklady cca 15,- €, 3 800ft.
Otvorením kompy s prístavmi Gabčíkovo a maďarskom Dunaremete riečny spoj uľahčí pricestovanie do dediny Lipót autami ale aj bicyklami. Moderné Lipótske termálne a zážitkové kúpalisko je spomínané ako perla oblasti Szigetkoz, ktoré vystupovaním aj technikou sa považuje za jedno z najmodernejších kúpalísk krajiny. V okolitej rovine sú ideálne podmienky na aktivity ako: jazda na koní, vodné športy, vodné lyže, rybárčenie, bicyklovanie, golf, tenis.
Prírodnou osobitosťou je mŕtve rameno Dunaja nachádzajúce sa severne od obce na ploche 68 ha. Je miestom hniezdenia viacerých druhov vodných vtákov. Pri ceste do obce možno vidieť chránenú aleju pagaštana konského. Jej dĺžka je 2 050 m a zaberá plochu 2,5 ha. Mohutné koruny stromov sú takmer zrastené a poskytujú prekrásne romantické prostredie v každom ročnom území.
Občianska vybavenosť obce je dobrá, európska dedina je známa aj svojou pekárňou Lipót.

IntExReal, http://www.intexreal.sk/, v rámci svojich činností Vám ponúka aj služby:
Home Staging - Interiéry - Exteriéry - Reality
HOME STAGING - Špecializujeme sa na úpravu interiéru a exteriéru okrem útulného bývania, za účelom efektívneho predaja / prenájmu, tzv. Home Staging-om.
INTERIÉRY - návrh interiéru riešime ako komplexný projekt, podieľame sa aj na jeho realizácii, až po doladenie najmenších detailov.
EXTERIÉRY - 2D a 3D projektovanie ako aj realizácie vašej záhrady, terasy, loggie, balkónu.
REALITY - kúpa, predaj, prenájom všetkých druhov nehnuteľností spolu s právnym servisom.
NECHAJTE AJ VY SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ ZAŽIARIŤ!
....lebo 1. dojem je neopakovateľný!

Kontakty:
Mgr. Edita Vörösová - IntExReal
home stager - realitný poradca
mobil:
e - mail:
e - mail:
e - mail:
web: http://www.intexreal.sk/
web: http://reality.intexreal.sk/
Facebook: http://www.facebook.com/IntExReal
ODPORÚČAME aj služby partnerov: projektovanie rodinného domu, stavebné práce, vymáhanie dlhov, právne poradenstvo.

Podobné realitné ponuky