5669, 1 izbová chata, Košice – Lorinčík

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj chatu s veľmi peknou záhradou o rozlohe cca 470m2 na výbornom mieste v Košiciach, časť Lorinčík. Túto nehnuteľnosť Vám predstavujeme po osobnej obhliadke a dohode s majiteľom. Chata aj záhrada sú v osobnom vlastníctve aj s podielom na prístupovej ceste v uzavretom areáli chatovej osady. Chata je postavená na odizolovanej betónovej základovej doske na zastavanej ploche 27m2. V chate je jedna obytná miestnosť s funkčnou kuchynkou o rozlohe 18m2, má krytý gánok, kumbál a náraďovňu. Na oplotenej záhrade sú ovocné stromy, záhradná sprcha, záhradné sedenie a dielňa a suché WC. Stav: veľmi dobrý . IS: elektrina, voda - záhradkársky vodovod, trativod. Kúrenie: elektrické. Využitie: chata so záhradou na relax na tichom bezpečnom mieste.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Artúr Köteles ,

Podobné realitné ponuky