Na predaj 4 izb. radový RD so záhradkou, iba 2km od obce Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL PARTNERS ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v radovej zástavbe. Nachádza sa v tichej slepej ulici s rodinnými domami v lokalite Chorvátsky Grob – Čierna Voda, ul. Na pasienku, iba cca. 2km od obce Vajnory.

Popis domu a dispozičné riešenie
Dvojpodlažný, 4 – izbový radový rodinný dom (s obytným podkrovím) bol skolaudovaný v roku 2006. Spĺňa požiadavky na bývanie 4-5 člennej rodiny.

PRÍZEMIE pozostáva zo vstupnej chodby/zádveria, z ktorého je prístupné WC pre hostí a komora v priestore pod schodiskom. Z haly je prístupná kuchyňa v prednej časti dispozície a obývacia izba s vstupom na terasu so záhradkou. V obývacej izbe sú krbové kachle.

NA POSCHODÍ (PODKROVÍ) sa nachádzajú 2 spálne a veľká kúpeľňa. Vďaka atypickej svetlej výške domu sa v podkroví nachádza ďalšia, 4. izba, ku ktorej vedie samostatné drevené schodisko. Z jednej spálne je vstup na menší balkón orientovaný do ulice. Z druhej spálne je vstup na loggiu, ktorá je čiastočne zapustená pod šikmou plochou strechy, orientovaná do záhradky. Podkrovie pod strechou tvorí praktický úložný priestor so vstupom zo spálne. Spálňa orientovaná na západ.
Kúrenie je realizované vlastným plynovým kotlom, na prízemí podlahové vykurovanie, na poschodí radiátory. Dom má nízke mesačné náklady, do cca. 150,-Eur/2 os.

Dom sa nachádza v radovej zástavbe 5-tich domov (nie je krajný). Postavený je z pálenej tehly Porotherm, doplnenej izoláciou z polystyrénu, strecha Bramac s izoláciou Nobasil, okná plastové so žalúziami, plávajúce podlahy v izbách, drevené schodisko.

Orientácia domu je na Východ (vchod, kuchyňa, spálňa) a Západ (obývacia izba, terasa, spálňa, loggia).

Za bránou pred domom je miesto na parkovanie 1 auta, ďalšie je možné parkovať pred domom.

Lokalita a okolie
K výhodám bývania na Čiernej Vode patrí najmä tiché prostredie, blízkosť prírody chránenej prírodnej rezervácie, dostupnosť MHD, občianska vybavenosť, ako aj rýchla dostupnosť do centra Bratislavy po diaľničnom obchvate. V okolí je k dispozícii materská a základná škola, súkromná škôlka, jasle, denné detské centrum. K dispozícii je supermarket Tesco, obchodné centrum Monar s obchodnou pasážou, službami, reštauráciou, či kaviarňou, športovo-relaxačným centrom, lekár, stomatológ, či veterinárna ambulancia.

Podobné realitné ponuky

Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory
Predaj 390.000,- €
Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory

Ponúkame na predaj rodinný dom vidieckeho charakteru, ktorý sa nachádza na Roľníckej ul. vo Vajnoroch. Dom je situovaný na pozemku s tzv. "spoločným dvorom" kde 3 domy za sebou zdieľajú...

Rodinný dom 158 m2 Bratislava - Vajnory / Roľnícka
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY
Predaj 269.900,- €
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY

Realitná kancelária RELCOM Vám v zastúpení Heleny Lukačinovej ponúka na predaj starší dvojpodlažný rodinný dom s pozemkom o výmere 481m2. Dom sa nachádza v pokojnej lokalite Bratislavy. Ul. Pod Válkom...

Rodinný dom 185 m2 Bratislava - Vajnory / Pod Válkom
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2
Predaj 269.900,- €
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2

TUreality ponúka na predaj 3-izbový podpivničený rodinný dom so samostatnou garážou v Bratislave, mestskej časti Vajnory.Rodinný dom sú súčasťou dvojdomu.Celková rozloha pozemku je 481 m2.VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: +...

Rodinný dom 481 m2 Bratislava - Vajnory
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory 390.000,- € Rodinný dom 158 m2 Bratislava - Vajnory
Roľnícka
predaj
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY 269.900,- € Rodinný dom 185 m2 Bratislava - Vajnory
Pod Válkom
predaj
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2 269.900,- € Rodinný dom 481 m2 Bratislava - Vajnory predaj