5519, 6 izbový dom, Košice – Juh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj rodinný dom v Košiciach, časť Košice -IV. Nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky po dohode s majiteľom.
Dom je postavený v kombinácii tehla a pórobetón. Strecha je pokrytá kanadským šindľom z roku 2003. Rekonštrukcia podkrovia bola realizovaná v roku 2013 spolu zo zateplením domu a výmenou okien. Pozemok, na ktorom je dom postavený, je rovinatý a nachádza sa na ňom voľne stojaca garáž so vstupom z ulice. Dispozične je dom rozdelený na podpivničenú časť, prízemie a podkrovie, z ktorého je vstup na terasu. V pivnici je miestnosť, ktorá slúži ako technická. Prízemie tvorí zádverie, dve spálne, obývačka, jedáleň, kuchyňa, WC a kúpeľňa. V podkroví sa nachádza obývačka so vstupom na terasu, spálňa a kúpeľňa s WC.
Stav: Nehnuteľnosť je čiastočne zrekonštruovaná, vhodná na okamžité užívanie.
IS: Elektrina 220/380, plyn, kanalizácia, voda.
Kúrenie: Plynom.
Využitie: Dom v širšom centre mesta je vhodný pre rodinné bývanie, ale aj pre podnikateľské účely.
Iné súčasti: TV, Internet.
Občianska vybavenosť: na úrovni Košíc.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Rudolf Dohányos ,

Podobné realitné ponuky

EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko
Predaj 80.000,- €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko

AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom FÉNIX na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 94 metrov štvorcových, 3 izbami a obývačkou s...

Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh / Košická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko 80.000,- € Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh
Košická
predaj