Predaj rodinného domu, Rázusova, Košice - Juh, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 2 podlažný rodinný dom v širšom centre mesta na Rázusovej ulici v Košiciach (Juh). Celková rozloha pozemku predstavuje 200 m2, úžitková plocha domu je 150 m2 + terasa 28,6 m2. Rodinný tehlový dom bol zrekonštruovaný v r. 1999 a v r. 2013 bola dokončená nadstavba. Objekt je čiastočne podpivničený (8 m2), má vymenenú strechu, za domom je záhrada a samostatná garáž (18,8 m2). Kúrenie vlastným plynovým kotlom. Ohrev vody - prietokový ohrievač a elektrický boiler na poschodí. Dom je zateplený, fasádu si môže dokončiť podľa vlastných predstáv nový majiteľ.
Dispozičné riešenie domu: na prízemí sa nachádza kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa s vaňou, toaleta, špajza, z ktorej sa vchádza do pivnice, obývacia izba priechodná so spálňou a jedna nepriechodná izba. Je tu nutná rekonštrukcia.
Prístup na poschodie umožňuje uzatvorené schodisko, čo prakticky úplne oddeľuje vrchnú časť od spodnej. Zo schodiska je priamy vstup do veľkej, priechodnej izby, v ktorej sa nachádza vstup na terasu, ktorú je potrebné dobudovať. Pri druhej izbe sa nachádza malá miestnosť - predpríprava pre kúpeľňu a WC.
Dom je situovaný v lukratívnej časti mesta v tichej štvrti v zástavbe rodinných domov. Vchádza sa doň priamo z ulice, je zateplený a z južnej strany má spoločnú stenu so susedným domom.Do centra mesta je vzdialenosť cca 15 min peši. Okolie poskytuje výbornú občiansku vybavenosť (MHD, školy, škôlky, nemocnica, kostol)
Bližšie informácie na telef.čísle .

Podobné realitné ponuky

EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko
Predaj 80.000,- €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko

AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom FÉNIX na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 94 metrov štvorcových, 3 izbami a obývačkou s...

Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh / Košická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko 80.000,- € Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh
Košická
predaj