5685, 4 izbový dom, Košice – Kavečany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v Košiciach, v mestskej časti Kavečany. Ponúkané bývanie poskytuje súkromie v lukratívnej časti mesta v peknom prostredí a s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Dom sa predáva ako zateplená hrubá stavba s hliníkovými vchodovými dverami a plastovými oknami s izolačným trojsklom. Stavbu je možné dokončiť na kľúč. Dom je postavený z pórobetónových tvárnic YTONG, strecha je sedlová, pokrytá krytinou KM BETA. Dispozícia domu je rozdelená na dennú časť, ktorú tvorí vstupná chodba, WC, kúpeľňa, otvorená obývačka s kuchyňou a pracovňa. Nočná časť sa nachádza v terasovej časti domu, kde sú dve priestranné spálne so vstupom na terasu a kúpeľňa s WC. Pozemok, na ktorom je dom postavený, má rozlohu 739 m2. Nehnuteľnosť Vám ponúkame na základe osobnej obhliadky po dohode s majiteľom.

Akcia: dom je možné kúpiť v takom stave ako to máte možnosť vidieť na obhliadke do 8/2015 za bezkonkurenčnú cenu 167.000,-€.

Stav: zateplená novostavba

IS: elektrina 220/380, plyn, mestská voda, kanalizácia.

Kúrenie: plynom a tuhým palivom.

Využitie: rodinný dom

Iné súčasti: vnútorný krb, 2 x parkovacie státie pri dome, terasa.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Rudolf Dohányos ,

Podobné realitné ponuky

Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany
Predaj 164.900,- €
Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany

Petersen Realitný Servis Vám EXKLUZÍVNE na predaj ponúka priestranný, dvoj-izbový rodinný dom situovaný v kľudnej časti Košice-Kavečany. Tento gazdovský dom sa nachádza na spoločnom dvore s ďalšími nehnuteľnosťami a je...

Rodinný dom 119 m2 Košice - Kavečany
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany 164.900,- € Rodinný dom 119 m2 Košice - Kavečany predaj