5084,4 izbový dom, Košice- Lorinčík

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj rodinný dom v Košiciach, v časti Lorinčík nad Perešom. Dom je postavený na takmer 4 á oplotenom pozemku so zelenou strechou, ktorá je zasypaná štrkom. Stavebný materiál použitý pri stavbe domu je Leiertherm (250 mm) a steny sú zateplené polystyrénom (150 mm). Dispozične je dom rozdelený na prízemie a poschodie. Na prízemí sa nachádza vchod so zádverím, obývačka, kuchyňa, pracovňa a WC s kúpeľňou. Poschodie má 3 spálne, šatník, kúpeľňu s WC a technickú miestnosť.

Stav: holodom - okná plastové šesťkomorové s izolačným trojsklom, sekčná garážová brána, radiátory Stelrad, rebríkové radiátory Grenada, podlahové konvektory Minib Coil PT/4 2000 v obývacích izbách, vetrací systém s rekuperáciou vzduchu, krbové komíny, plastová podzemná nádrž typ TH3,15 na dažďovú vodu so vsakovacími drénmi .
IS: obecná voda, kanalizácia, elektrina 220/380V, plyn .
Kúrenie: kondenzačné kotly Junkers so zásobníkom teplej vody a ekvitermickým regulátorom.
Energetický certifikát: po kolaudácií v réžií majiteľa.
Využitie: rodinný dom pre 4 osoby s možnosťou bývanie rodičov.
Iné súčasti: internet, video vrátnik, zabezpečovacie zariadenie.
Občianska vybavenosť: na úrovni Košíc .

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Bližšie informácie a obhliadku tejto nehnuteľnosti. Vám radi sprostredkujeme na telefónnom čísle: .

Podobné realitné ponuky