5520, dom, Košice – Šebastovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

***Posledné zníženie ceny do konca Septembra 2015*** Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj novopostavený rodinný dom v Košiciach, časť Šebastovce.
Uvedená nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a odkomunikovaná s majiteľom nehnuteľnosti.
Dom v Šebastovciach je postavený na 400m2 oplotenom pozemku, je dvojpodlažný a zateplený. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývačka, WC a technická miestnosť. Na poschodí sú tri spálne a WC s kúpeľňou. Stav domu: dom bude v čase predaja dokončený t. z.: podlahy, dvere, plynový kotol, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, kompletne dokončené kúpeľne a záchod.
IS: voda, elektrina, plyn a kanalizácia .
Kúrenie: podlahové vykurovanie na prízemí aj na poschodí a tak isto je možné vykurovať krbom. Energetický certifikát: energetický certifikát a kolaudácia domu je v režijných nákladoch majiteľa nehnuteľnosti.
Využitie: Ak chcete bývať v Košiciach za veľmi dobré peniaze a vlastniť kvalitne postavený dom, tak toto je Vaša nehnuteľnosť..

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Rudolf Dohányos ,

Podobné realitné ponuky