Váš nový luxusný domov, Bojnice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ste náročný klient, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu nové miesto na bývanie? Potrpíte si na luxus a kvalitu a chcete ju dopriať a svojej rodine? Dovoľte, aby sme Vám predstavili túto novopostavenú rodinnú vilu nachádzajúcu sa v tichej a pokojnej časti mesta Bojnice.


Pozemok na ktorom je nehnuteľnosť umiestnená je kompletne oplotený - z prednej strany pevným kamenným múrom a zo zvyšných troch strán pletivom. Samostatný vstup do vily chránia bezpečnostné dvere s oceľovou platňou a 6 bodovým zámkom, takisto sú v dome umiestnené aj elektrické hliníkové bezpečnostné rolety ovládané zvnútra. Samozrejmosťou je alarm s pohybovými senzormi.

Ako ste si mohli všimnúť vila je dvojpodlažná - na prízemí sa nachádza predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou a toaleta, na poschodí sa nachádzajú dve izby, samostatná kúpeľňa a toaleta. Schodisko, ktoré vedie na prvé poschodie je z masívu (morený buk).

Vo vile boli použité high-tech technológie so zameraním na maximálne využitie tepla z teplovodného krbu, ktorý vyhrieva podlahové kúrenie, radiátory, teplú vodu a zároveň ukladá prebytočné teplo do 500l zásobníka.
Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti, nekúpite si len holostavbu s bezpečnostnými prvkami. Súčasťou je kvalitná kuchynská linka (zn. Sýkora) so vstavanými značkovými spotrebičmi (elektrická trúba, indukčná doska, digestor, vstavaná chladnička a umývačka riadu). Na chodbe a v spálni je vstavaná skriňa Rolldor.

Z terasy, ktorá je súčasťou nehnuteľnosti, si máte možnosť každý deň vychutnávať krásny pohľad na scenériu malebného mesta Bojnice.

Hovorí sa, že lepšie je raz vidieť ako sto krát počuť, preto nás neváhajte kontaktovať a dohodnite si termín obhliadky.
Pri vážnom záujme je možná dohoda na cene.

Podobné realitné ponuky - Vila, Prievidza