Výnimočné nové bývanie, Handlová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj dvojgeneračný rodinný dom pre náročnejších v meste Handlová. Nachádza sa na pozemku o celkovej rozlohe 500m2. Dom je zaujímavý nie len vzhľadom ale aj výhodnou polohou. Je na tichom mieste a má len jedných susedov.

Dom má dve slnečné detské izby, veľkú spálňu, otvorené podlažie s krbom na romantické večery, priestrannú kuchyňu, jedáleň na spoločné stravovanie, luxusne zariadenú obývaciu izbu, vnútorný balkón a vstupnú predsieň. Ďalej sa tu nachádza samostatné WC, kúpeľňa s rohovou vaňou a sprchovým kútom. Schodište vedie taktiež do suterénu kde sa nachádza veľká garáž a malý samostatný jednoizbový bytík s komorou, sprchou a WC , ktorý má vlastný vchod. Taktiež je tu možnosť spojiť tieto priestory do jedného celku. Priestranná záhrada zaujme veľkým viac ako 9m bazénom so solárnym ohrevom na slnečné chvíle, veľkým jazierkom na večerný relax, ovocným sadom a inými drevinami. Taktiež sa tu nachádza záhradný domček, prístrešok pre ďalšie auto, skleník s automatickým zavlažovaním a vetraním.
Ak hľadáte rodinný dom v dobrej lokalite blízko centra do ktorého sa môžete ihneď nasťahovať, tak je táto ponuka práve pre Vás. Preto neváhajte a čo najrýchlejšie nás kontaktujte.

Podobné realitné ponuky - Vila, Prievidza