Po dohode so záujemcom pripravujeme dražbu exkluzívnej vily s obrovský

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Miesto dražby: priestory AUKČNEJ SPOLOČNOSTI s.r.o., Kopčianska ul. č. 10, Bratislava, (objekt Vienna Gate, 14. posch., nebytový priestor č. A 261)

Všeobecná hodnota v zmysle znaleckého posudku: 844.000,- EUR
Najnižšie podanie: 635.000,- EUR
Minimálne prihodenie: 500,-EUR
Výška dražobnej zábezpeky: 30.000,-EUR

Predmet dražby:
Nehnuteľnosti nachádzajúce sa v okrese: Pezinok, obec: Limbach, katastrálne územie: Limbach, zapísané v evidencii Okresného úradu Pezinok, katastrálny odbor na liste vlastníctva č. 692, a to konkrétne:
- rodinný dom so súpisným číslom 521, postavený na pozemku parc. registra „C“ č. 1110/23 o výmere 230 m², druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria,
- pozemku parc. registra „C“ č. 1110/11 o výmere 1886 m², druh pozemku: trvalé trávne porasty,
- pozemok parc. registra „C“ č. 1110/23 o výmere 230 m², druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria,
- pozemok parc. registra „C“ č. 1110/24 o výmere 69 m², druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria,
- pozemok parc. registra „C“ č. 1110/25 o výmere 109 m², druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria,
- pozemok parc. registra „C“ č. 1110/26 o výmere 18 m², druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria,
(ďalej ako „Nehnuteľnosť“).

Opis stavu predmetu dražby:

1. Rodinný dom s. č. 521, na pozemku parc. reg. „C“ č. 1110/23, k. ú. Limbach – Sadová ulica č. 9

Predmet dražby je samostatne stojaci rodinný dom v zástavbe rodinných domov v obci Limbach. Rodinný dom je postavený na parcele reg. „C“ č. 1110/23, kat. územie Limbach, obec Limbach, okres Pezinok. Nachádza sa v uličnej zástavbe podobných rodinných domov. Rodinný dom je postavený vo svahovitom teréne, pôdorysne do obdĺžnika. Rodinný dom s príslušenstvom je samostatne stojaci, podpivničený, prízemný, s obytným podkrovím, ktorý bol podľa potvrdenia daný do užívania v roku 2008. Hlavný vstup do rodinného domu je situovaný z bočnej strany objektu. Je napojený na verejný vodovod, verejnú kanalizáciu, zemnú elektroprípojku. Pozemok je od miestnej komunikácie a susedných pozemkov oddelený plotom.

Dispozičné riešenie:
1.PP - skladovacie priestory, kotolňa, práčovňa, bazén so saunou a dvojgaráž. Suterén je prístupný schodmi z prízemia a z terénu (garáž). Zastavaná plocha 1.PP je 215 m2.

1.NP - vstupná predsieň, WC, hala so schodiskom, jedáleň, kuchyňa, komora, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa. Z obývacej izby a spálne je prístup na balkón, z kuchyne je prístup na terasu a do letnej kuchyne. Zastavaná plocha 1.NP je 231 m2.

Podkrovie - hala, šatník, 3x obytná miestnosť, každá s vlastnou kúpeľňou. Z dvoch izieb je prístup na balkón, z tretej na terasu. Zastavaná plocha 1.NP je 214 m2.

2. Kôlňa

Samostatne stojaca kôlňa je postavená na rovinatom teréne na dvore rodinného domu na parcele reg. „C“ č. 1110/26. Stavba pozostáva z prízemia a podkrovia, bez podpivničenia. Murivo prízemia – tehly hr. 30 cm; strop – drevený trámový s rovným podhľadom; okná a dvere sú hliníkové zdvojené, podlahy z keramickej dlažby. Stavba má sedlovú strechu s krytinou - Bramac; fasádne omietky - zdrsnené; klampiarske konštrukcie – medený plech.
Zastavaná plocha kôlne: prízemie 18,50 m2; podkrovie 18,50 m2.

3. Prístrešok pre dve motorové vozidlá

Samostatne stojaci prístrešok pre dve motorové vozidlá je postavený na rovinatom teréne na dvore rodinného domu na parcele reg. „C“ č. 1110/11 (pri vstupe). Stavba pozostáva z prízemia, bez podpivničenia, povalový priestor nie je účelovo využívaný. Prízemie pozostáva zo stojiska pre dve mot. vozidlá. Objekt má vybudovanú el. prípojku z rodinného domu. Murivo prízemia – betónové debniace tvarovky hr. 45 cm s kamenným obkladom; podlahy – zámková dlažba. Prístrešok má sedlovú strechu s krytinou - Bramac; krov má podbitie dreveným obkladom.
Zastavaná plocha prístrešku pre motorové vozidlá je 39 m2.

4. Squasch

Samostatne stojaca budova je postavená na rovinatom teréne na parcele reg. „C“ č. 1110/25. Stavba pozostáva z prízemia, bez podpivničenia, povalový priestor nie je účelovo využívaný. Murivo prízemia – tehly Porotherm hr. 40 cm so zateplením polystyrénovými doskami; strop – železobetónový; okná a dvere sú hliníkové s izolačným dvojsklom; schody sú oceľové s drevenými stupňami; podlahy na kurte – palubovky, ostatné miestnosti - z keramickej dlažby. Vykurovanie – lokálne- krb s vložkou. Stavba má sedlovú strechu s krytinou - Bramac; fasádne omietky - zdrsnené; klampiarske konštrukcie – medený plech. Objekt je napojený na el. energiu.
Zastavaná plocha squaschu je 109 m2.

5. Podzemné pivnice

Sú vybudované vo svahu pri rodinnom dome. Tri pivnice majú vstupné dvere osadené v opornom múre – v jednej je bazénová technológia, v druhej tepelné hospodárstvo s kotlom na tuhé palivo, v tretej je kaplnka. Štvrtá pivnica je prístupná z prístrešku pre autá.

6. Bazén

Je vybudovaný z betónových debniacich tvaroviek s plastovým povrchom.

Celková zastavaná plocha Nehnuteľnosti je 645 m2.

Vzhľadom na to, že znalcovi nebol umožnený prístup do predmetu dražby, opis predmetu dražby je prevzatý z pôvodného ZP vyhotoveného za účelom poskytnutia úveru a z ďalších dostupných informácií.

Predmet dražby sa celkovo nachádza v stave zodpovedajúcom dobe a spôsobu jeho využitia.

Podobné realitné ponuky - Vila, Pezinok

Predaj extravagantná 7 izbová moderná vila s bazénom Pezinok
Predaj Cena v RK
Predaj extravagantná 7 izbová moderná vila s bazénom Pezinok

REB.sk Vám exkluzívne ponúka na predaj jedinečnú, sedem izbovú vilu v Pezinku s nádherným výhľadom na Malé Karpaty. Jej moderná architektúra Vás uchváti extravaganciou a výnimočnými detailmi. • Architektonicky...

Vila 442 m2 Pezinok
5i luxusná vila | Pezinok
Predaj 899.000,- €
5i luxusná vila | Pezinok

Peter z RADO Reality group predstavuje exkluzívnu ponuku: rodinný dom v Pezinku s bohatými možnosťami a jedinečnými prvkami.Elegantný a do detailu premyslený 5-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 316...

Vila 316 m2 Pezinok / Topoľová
Na predaj rodinná vila s krásnym upraveným pozemkom
Predaj Cena v RK
Na predaj rodinná vila s krásnym upraveným pozemkom

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinnú vilu nachádzajúcu sa na konci tichej ulice, ktorá Vám poskytne dostatočný priestor pre Váš rodinný život a zároveň dodá pocit súkromia.Vila o rozlohe...

Vila 2221 m2 Pezinok
Predaj dvoj generačného  5 izbového rod.domu Pezinok Cajlanská ul. Predaj dvoj generačného  5 izbového rod.domu Pezinok Cajlanská ul. Predaj 359.000,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj extravagantná 7 izbová moderná vila s bazénom Pezinok Cena v RK Vila 442 m2 Pezinok predaj
5i luxusná vila | Pezinok 899.000,- € Vila 316 m2 Pezinok
Topoľová
predaj
Na predaj rodinná vila s krásnym upraveným pozemkom Cena v RK Vila 2221 m2 Pezinok predaj
Predaj dvoj generačného 5 izbového rod.domu Pezinok Cajlanská ul. 359.000,- € Vila 0 m2 Pezinok
Cajlanská
predaj