Exkluzívna nehnuteľnosť v Piešťanoch

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám jedinečnú nehnuteľnosť s rozľahlým wellness komplexom, s originálnym dizajnovým interiérom, špičkovým technologickým vybavením vo svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany.
Návrhy a realizácie stavby a interiérov boli zrealizované pod perom profesionálnych dizajnových a architektonických ateliérov ako: Ing. arch. Albert Mikovíny, p. Stodolová, Ing. arch. Bohuslav Pernecký..
V Nemecku bol ocenení wellness komplex nehnuteľnosti ako najkrajší v Európe!

Výhody: luxusný, slnečný, tiché prostredie, rybolov, turistika, cykloturistika, krb, posilňovňa, zimná záhrada, sauna, altánok, šport, bazén, parná sauna, fínska sauna, vírivka, dielňa, kvalita a prevedenie vybavenia domu, ekologické energetické technológie vykurovania a chladenia domu, komplet zariadený fitness, šatňa, pracovňa, oddelené kuchyne a priestor pre organizovanie stretnutí s priateľmi, kolegami.., výborná kombinácia tréningu, relaxu a rodiny, blízkosť svetoznámych Piešťanských kúpeľov a mesta Piešťany s neopakovateľnou relax atmosférou (mesto parkov, kaviarní, kultúrnych podujatí, shopping ...), dostatočný vonkajší priestor na do vybudovanie tenisového kurtu, alebo multifunkčného ihriska.... .

Všetky informácie o nehnuteľnosti Vám radi poskytneme vo VIP R1reality
na tel. čísle .

Ponúkaná cena už zahŕňa:
1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností
2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.
3. províziu RK, úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní
4. predajný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti (obhliadky, prezentáciu nehnuteľnosti, inzerciu na všetkých realitných portáloch napr. Areality.sk, r1reality.sk, topreality.sk, byty.sk, nehnuteľnosti.sk, reality.sk, zoznamrealit.sk, X reality.sk, sme.sk......... atď.

Potrebujete úver?
Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Za výhodnejších finančných podmienok ( zľavy, akcie ) len exkluzívne v R1 Reality Piešťany a Nitra poskytujeme klientom kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov, výrobu, dodanie a návrh Vášho nábytku a pod.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu je možné predpokladať zaradenie do energetickej triedy A.

R1reality Piešťany ...cesta k novému bývaniu

Podobné realitné ponuky - Vila, Piešťany