Výhodný prenájom autoservisu v Lučenci

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom tento zabehnutý autoservis. Na pozemku o výmere 1754 m2 sa nachádza prevádzková budova, autoservis, priestory pre umývačku áut a sklad odpadov. Pozemok je oplotený a na pozemok vedú štyri posuvné brány z ktorých dve predné sú vybavené elektrickými pohonmi s diaľkovým ovládaním. Obslužná časť pozemku je vybavená kvalitnou zámkovou dlažbou. Nehnuteľnosti sú napojené na všetky IS a sú vo vynikajúcom stave.
Prevádzková budova:
Skladá sa z kancelárskych a dvoch predajných a skladovacích priestorov, ktoré je možné využiť ako predajňu autosúčiastok, poisťovaciu kanceláriu, kozmetický salón a pod. Ďalšou časťou priestorov je kúpeľňa s rohovou vaňou a WC, umývadlami, sprchou, kuchynský kút, spálňa a kancelária a kotolňa s plynovým kotlom a dva sklady. Predajne je možné v prednej časti objektu rozšíriť ďalšou prístavbou showroomu na predajňu automobilov. Časť budovy je možné využiť ako obytný priestor - 2izbový byt. Prevádzková budova je vybavená kamerovým systémom a alarmom.
Autoservis:
Rozmery montážnej dielenskej časti Dielne1 sú 17mx12m. Časťou servisu je aj samostatná ďalšia montážna Dielňa2 s rozmermi 9mx7m, vybavená ako pneuservis. K autoservisu prislúchajú ďalšie miestnosti - prijímacia miestnosť zákazníkov, kancelária vedúceho, sociálne zariadenia 2x, sprcha. Autoservis je vybavený kamerovým systémom a alarmom.
Nehnuteľnosti sa prenajímajú spolu s novým vybavením autoservisu a pneuservisu (tri zdviháky, vyvažovačka, vyzúvačka, kompresor). Minimálna doba prenájmu 1 rok. Kaucia na poškodenie/stratu je požadovaná vo výške 15.000.-€.

Podobné realitné ponuky - Budova, Lučenec