PRENÁJOM, priestranný 6i RD s veľkou záhradou a parkingom, BA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

LEXXUS-PRENÁJOM priestranného 6-izbového RD s veľkou záhradou v peknom prostredí

Prenajmeme pekný priestranný samostatne stojaci 6-izbový RD s veľkou udržiavanou záhradou a dvojgarážou v pokojnom prostredí v oblasti Podunajských Biskupíc so zástavbou rodinných domov. Rozloha pozemku je 1100m2, dom má úžitkovú plochu 430m2.
Dom bol skolaudovaný 12/2010, je trojpodlažný, čiastočne zariadený (kompletne vybavená kuchyňa, práčka, skrine, sedenia na terase) a dispozične riešený nasledovne:
Prízemie – vstupná hala, toaleta so sprchovým kútom, kuchyňa zariadená kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi Electrolux (chladnička, mraznička, umývačka riadu, el. rúra, varná doska digestor) je prepojená s jedálenskou časťou. Taktiež sa tu nachádza priestranná obývacia miestnosť s krbom s výstupom na priestrannú terasu a veľkú upravenú záhradu s altánkom.
Na druhom podlaží sa nachádzajú 4 izby (3 sú s balkónmi), kúpeľňa s rohovou vaňou a so sprchovacím kútom a samostatná toaleta.
Na treťom podlaží sa nachádza priestranná miestnosť s ľubovoľnou možnosťou využitia.
K domu prislúcha garáž pre 2 autá. Ďalšie autá majú priestor na parkovanie vo dvore (možnosť parkovania pre cca 10 áut). Na upravovanej záhrade s ovocnými stromami si môžete príjemne posedieť v altánku vybavenom elektrinou.
Dom je klimatizovaný, zabezpečený alarmom, kúrenie je riešené vlastným kondenzačným kotlom Buderus, v každej miestnosti rozvod TV, internet. Dom je voľný okamžite a nachádza sa v blízkosti viacerých škôl (medzi inými súkromná škola Galileo). Ponúka pohodlné bývanie v pokojnom prostredí s dobre dostupnou občiankou vybavenosťou.

Cena prenájmu: 2500,- EUR + energie / mes.

Podobné realitné ponuky

REZERVOVANÉ METROPOLITAN │Krásny, plne zariadený 3i dom
Prenájom 1.200,- €/mes.
REZERVOVANÉ METROPOLITAN │Krásny, plne zariadený 3i dom

Krásny 3-izbový dom (súčasť dvojdomu) pozostáva z :na spodnom podlaží z obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, technickej miestnosti a toalety. Na poschodí sa nachádzajú 2 spálne (z jednej...

Rodinný dom 114 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Popradská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ METROPOLITAN │Krásny, plne zariadený 3i dom 1.200,- €/mes. Rodinný dom 114 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Popradská
prenájom