Predaj rekreačného zariadenia v obci Bolešov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Rekreačné zariadenie sa nachádza v obci Bolešov (okres Trenčín) mimo zastavaného územia obce , v okrajovej časti lesa v blízkosti pohoria Bielych Karpát .Budova bola postavená v roku 1981, zastavaná plocha je 560m2, nachádza sa na pozemku o veľkosti 2 346m2 ( parkovisko, prístupová cesta ) je čiastočne podpivničená so štyrmi nadzemnými podlažiami napojená na rozvod vody, plynu a elektriny, kanalizácia vyvedená do žumpy, vykurovanie ústredné. Objekt prešiel v rokoch rozsiahlou rekonštrukciou a modernizáciou ubytovacích priestorov ( v kotolni boli osadené nové kotle a zásobník na TÚV),výmena všetkých rozvodov, inštalácií,radiátorov, nové podlahy . V podzemnom podlaží sa nachádza plynová kotolňa ,sklady (možnosť rekonštrukcie na fitnes ,saunu so samostatným vchodom). Na prízemí je vestibul so schodiskom ,bar , jedáleň a zariadená kuchyňa s kompletným zázemím - sklady, prípravňa surovín ,šatne,WC pre personál.
Spoločenské miestnosti - 2 x,každá má kapacitu cca 25 osôb.
Reštaurácia má kapacitu cca 100 miest.
Bar : 12 miest.
Na druhom až štvrtom nadzemnom podlaží sú izby po oboch stranách chodby. Každá izba má predsieň a nové vlastné WC a sprchový kút, príp. vaňu ,balkón.Ubytovacia kapacita : 1 x 3 lôžkový apartmán
4 x 1 postelová izba
3 x 2 postelová izba
6 x 3 postelová izba
8 x 4 postelová izba
DOKOPY : 63 lôžok s možnosťou prístelkov.
Rekreačné zariadenie je možné využívať na organizovanie letných táborov ,školy v prírode,firemné školenia ,spoločenské akcie - oslavy, svadby, široké možnosti agroturistiky s využitím blízkej priehrady. V blízkosti zariadenia je koniareň s ustajnenými koňmi a výbehom-možnosť jazdenia za určený poplatok aj skupinám, tenisový kurt + ihrisko – potrebná úprava povrchov.

Cena : 190 000.- eur. + DPH

Tel : , Ing. Kubas

Podobné realitné ponuky