360° VP:: Reštauračné zariadenie Pod Hradom s pozemkom, Stará Ľubovňa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
Ponúkame exkluzívne na predaj menšie reštauračné zariadenie s príslušenstvom v lokalite Stará Ľubovňa nachádzajúce sa na veľkom parkovisku v turistickej oblasti Ľubovniansky hrad. Súčasťou je aj pozemok vo výmere 503 m2. Súčasťou zariadenia je stánok, priestranné vonkajšie posedenie s vonkajším krbom. Pri zariadení sa nachádza rozľahlé parkovisko, v blízkosti je vojenský tábor, skanzen, Ľubovniansky hrad.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Reštauračná chata je postavená z dreva, súčasťou je všetko jeho vnútorné zariadenie - stoličky, stôl, barový pult, kuchyňa so zariadením /varná pec, rúra, mikrovlnka, chladničky,......./. Vnútri je krb, ktorým je možnosť vykúriť celú chatku. Na poschodí sa nachádzajú dve izby + kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom. Možnosť posedenia je vo vnútri aj vonku /na zemi je dlažba/. V objekte na prízemí sa nachádza aj sociálne zariadenie pre zákazníkov. Za chatou sa nachádza vonkajší krb.
Súčasťou tohto zariadenia je stánok a vonkajšie kryté posedenie, ktoré sa nachádza hneď vedľa chaty.
LOKALITA:
Zariadenie sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite, okolie ponúka veľmi peknú históriu, turistiku. V sezóne sa tu koná množstvo kultúrnych a historických podujatí.

Podobné realitné ponuky