ROMANTICKÁ ZRUBOVÁ REŠTAURÁCIA KOLIBA V KÚPEĽNOM MESTE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ROMANTICKÁ KOLIBA V KÚPEĽNOM MESTE - PRIAMO VEDĽA LYŽIARSKEHO SVAHU
Ponúkame na predaj novú reštauráciu KOLIBA - STUDNIČKA v krásnom prostredí kúpeľného mesta Vyšné Ružbachy.
Koliba sa nachádza hneď pri lyžiarskom svahu.
Stavba je zrubová z dreveného masívu. Na ploche 400 m2 ponúka kompletné gastro služby, vrátane priestorov pre spoločenské akcie (svatby, promócie, oslavy narodenín)
Koliba je pekne zasadená do svahovitého terénu, takže na každé podlažie vedie iba zopár schodíkov.
Na prízemnom podlaží (215 m2) sa nachádza hlavná reštauračná časť s veľkým murovaným centrálnym krbom, ktorý v zimných mesiacoch vyčaruje nádhernú atmosféru. V zadnej časti je kompletne vybavená kuchyňa, vrátane skladov na jednotlivé druhy potravín a zázemia /toalety pre personál/.
Na prvé poschodie (110 m2) vedie len pár schodov a je riešené ako voľné pokračovanie reštauračnej časti s príjemným výhľadom na okolité lesy a priľahlý svah. Na tomto podlaží sú taktiež toalety pre hostí (dámske a pánske)
Na poslednom podlaží (cca 70 m2) sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s audio technikou, pingpongový stôl, biliard.
Pred Kolibou sú skoro neobmedzené parkovacie možnosti.

Trochu o lokalite:

Koliba Studnička sa nachádza v kúpeľnej obci, turistom sa naskytá možnosť využitia služieb kúpeľov (sauna, masáž, vodoliečba, hypoterapia - jazda na koni atď.). Celoročne sa dajú využívať aj služby troch krytých bazénov s teplou termálnou vodou - 34 °C a krytej tenisovej haly.

V letnom období
je turistami vyhľadávané termálne kúpalisko a prírodné travertínové jazierko Kráter. Okolité lesné cestičky je možné využiť aj na pešiu turistiku a cykloturistiku.

V zimnom období
ponúka lyžiarske stredisko SKI PARK výbornú lyžovačku na 7 lyžiarskych vlekoch s rôznym stupňom náročností. Všetky svahy sú zasnežované technickým snehom a denne upravované technikou. Koliba Studnička má výhodnú polohu 150 m od vlekov.

Podobné realitné ponuky