PREDAJ, obchodný priestor, 45,69m2, novostavba, Karlova Ves*

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj obchodný priestor 41,7m2 + chodba 3,99m2 v novostavbe FOREST PARK, Karlova Ves-Mokrohájska ul.

Novostavba je situovaná na konci Mokrohájskej ulice, ktorá vyúsťuje na hlavnú komunikačnú tepnu – Lamačská cesta. Je to Ideálna poloha pre rýchle dopravné napojenie na hlavné diaľničné smery PRAHA, ŽILINA a VIEDEŇ a zároveň len pár minút vzdialená od centra mesta.

POPIS PRIESTORU:
Obchodný priestor má rozlohu 41,7m2 + chodba 3,99m2 a nachádza sa na 1NP/6NP bytového domu. V bytovom dome je 50 bytov a dva obchodné priestory. Tento priestor je orientovaný na východnú stranu a je situovaný z prednej strany bytového domu, medzi vstupom do podzemných garáží a vstupom do budovy. Predná strana je kompletne sklenená. Priestor je dokončený do štádia holopriestoru s možnosťou dokončenia podľa vlastných požiadaviek a predstáv. V priestore sa nachádza predpríprava na sociálne zariadenie. Priestor môže slúžiť na kancelárske účely, tiež ako ateliér, predajňa, či už na prevádzku drobných služieb alebo ako kaviareň.
K obchodnému priestoru je možné prikúpiť jedno a viac parkovacích státí na dvoch podzemných podlažiach bytového domu. Cena jedného parkovacieho státia je 12.000 Euro bez DPH, 14.400 Euro s DPH.

OKOLIE:
Päť minút pešej chôdze Vás delí od obchodného domu TESCO Galéria a po krátkej relaxačnej prechádzke lesom sa ocitnete na príjemnom posedení pri Železnej studienke. V blízkosti bytového domu je novovybudovaná krytá plaváreň. Súčasťou bytového domu je aj príjemný park s detským ihriskom, ktorý patrí len majiteľom bytov a obchodných priestorov bytového domu.

Cena: 54.500 Euro bez DPH, 65.400 Euro s DPH

Podobné realitné ponuky